Galéria

Híres emberek, akik elhunytak 2019-ben

Forrás: A 20 éves, fiatal színész tragikus hirtelenséggel hunyt el. Fiatal kora ellenére 30 filmben és sorozatban láthattuk (Utódok, Nagyfiúk, Jessie), ráadásul rendkívül fényes jövőt jósoltak neki. A fiú már régóta epilepsziával küzdött, és egy roham miatt álmában hunyt el nyár közepén.
Forrás:

Tavasszal, 52 évesen hunyt el Luke Perry, miután a Riverdale című sorozat forgatásán rosszul lett. Rögtön kórházba szállították, ahol hosszú ideig küzdöttek az életéért, de sajnos agyvérzésben elhunyt. Az egész sztárvilág gyászolta őt, hiszen rengetegen ismerték és szerették. Olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Beverly Hills 90210, Az ötödik elem, és a Volt egyszer egy Hollywood.


Forrás:

72 évesen hunyt el a híres színésznő, akit legtöbben a Twin Peaks-sorozat Norma Jenningseként ismertek. Peggy Lipton már régóta küzdött vastagbélrákkal; először 2004-ben diagnosztizálták nála a betegséget. Hosszú ideig harcolt ellene, de idén tavasszal sajnos elhunyt. Gyermekei és unokahúgai végig mellette voltak.


Forrás:

52 éves korában, nyár közepén holtan találták otthonában a híres színésznőt. Stephanie Niznik leginkább az Everwood című sorozatból, valamint a Star Trek: Űrlázadás című filmből lehet neked is ismerős. A rokonok a későbbiekben nem adtak engedélyt arra, hogy a nyilvánosság előtt megosszák a halál okát, így a mai napig nem tudni, mi történt a színésznővel.


Forrás:

Az egész divatvilág gyászolt februárban, miután kiderült, hogy Karl Lagerfeld elhunyt. A tervezőzseni 85 éves volt, és már hosszú ideje betegeskedett (a források szerint hasnyálmirigyrákja volt), február közepén pedig hivatalosan is bejelentették, hogy meghalt. Örökségének jelentős részét imádott macskájára hagyta.


Forrás:

Robert Forstert a Breaking Bad-rajongók jól ismerték, de a színész ezen kívül olyan híres alkotásokban szerepelt, mint a Twin Peaks, a Jackie Brown vagy éppen a Charlie Angyalai. 78 éves korában, agydaganatban hunyt el, szerettei mellett.


Forrás:

Rutger Hauer azon színészek közé tartozik, akinek biztosan láttad már filmjét! Olyan alkotásokban szerepelt, mint a Szárnyas fejvadász, a Batman: Kezdődik!, Az országút fantomja vagy a Sin City. A férfi 75 évesen hunyt el idén nyáron, halálának pontos okát viszont nem árulták el. Annyit mondtak szerettei, hogy rövid betegség után távozott el.


Forrás: Brian Tarantinát a Szívek szállodájából és a The Marvelous Mrs. Maiselből is ismerheted, de még ezeken kívül is rengeteg filmben feltűnt. A férfi halála előtt többször is betegeskedett, szívproblémák miatt pedig kórházban is volt, de halálának pontos okát nem árulták el a nyilvánosság előtt.