Galéria

A legnagyobb titok, amit az egyes csillagjegyek sosem vallanának be

Forrás: Ő sosem fogja beismerni, de igazából az esetek többségében fogalma sincs, hogy mit csinál. Van, hogy csak sodródik az árral, és próbál magabiztosnak tűnni, de a felszín alatt elképzelése sincs, mi lesz a következő lépés.
Forrás: Titkon nagyon retteg a csalódástól, a szerelem pedig megijeszti őt. Ezért amikor új kapcsolatot kezd valakivel, egy darabig még bizalmatlan, és nem mer megnyílni igazán a másik előtt. Idő kell neki, hogy végre igazán szerelmes lehessen.
Forrás: Ez a jegy annyira szeretne mindenkivel jóban lenni, és minél inkább meg akar felelni a környezetének, hogy képes a teljes személyiségét átváltoztatni, csak hogy ne találja magát egyedül. Ugyanis a magány jobban megijeszti, mint az, hogy szerepet kell játszania.
Forrás: Ezen jegy szülötte mindig kedves, barátságos és nyugodt kisugárzással rendelkezik, de az ő legnagyobb titka az, hogy mindez csak a látszat. Igazából tele van ellenérzésekkel és dühvel, ám mivel kerüli a konfliktusokat, jobbnak látja, ha ezeket megtartja magában.
Forrás: Általában erős, független személy képét mutatja, és úgy tesz, mintha kicsit sem érdekelné a negatív kritika. Azonban ez csak álarc, ugyanis titkon az Oroszlán jegy szülötte az egyik legérzelmesebb a csillagjegyek között, és igenis szüksége van a lelki támogatásra. Na meg persze egy nagy ölelésre!
Forrás: Látszólag irányítás alatt tartja az életét, de titokban ezer dolog miatt aggódik, és sokszor nehezére esik pozitívnak maradni. Ugyanis bár jól kezeli a stresszt és a kritikus helyzeteket, mindkettőből bőven kijut neki a hétköznapok során.
Forrás: Nem szívesen néz szembe a saját problémáival, ezért titkon utál egyedül maradni. Ha csak teheti, barátokkal találkozik, vagy a párjával van, mert így elkerülheti azt, hogy szembenézzen a gondjaival. Addig-addig temeti őket magában, míg elhiszi, hogy nem is léteznek.
Forrás: Nincs könnyű dolga egy Skorpiónak a szerelemben, ugyanis ő szó szerint retteg a csalódástól. Fél közel kerülni másokhoz, mert nehezen bízik meg az emberekben, és megijeszti a tudat, hogy valaki visszaélhet a szeretetével.
Forrás: Egyrészt a Nyilas szülötte nagyon vágyik a szerelemre és egy partner közelségére, de amikor komolyodni látszik a kapcsolat, bekapcsolnak nála a vészjelzések. Ugyanis ő fél az elköteleződéstől, a szabadság feladásától, ezért amikor veszélyben érzi magát, teljesen átalakul a viselkedése. Persze azt nem árulja el, hogy emiatt!
Forrás: Mivel a karrier és a tennivalók elsőszámú helyet töltenek be az életében, a kapcsolatokra már nem marad ideje. Látszólag őt ez nem zavarja, titkon viszont nagyon is fél attól, hogy egy nap egyedül marad, társ nélkül. De hiába a félelmek, akkor sem tudja levetkőzni kötelességtudatát, ami elvonja minden erejét a szerelemtől.
Forrás: Ha találkozol vele, rögtön elhiszed, hogy magabiztos és erős karakter, de a Vízöntő jegy szülöttének is megvannak a maga félelmei. Az egyik legnagyobb titka az, hogy mindig fekete báránynak érzi magát, és úgy gondolja, sehova sem passzol be. Ez az önbizalmát is rombolja, amit ugyan igyekszik elrejteni, de ha egyedül marad, rögtön maga alá temeti mindez.
Forrás: Tele van nagy tervekkel és romantikus álmokkal, de az az igazság, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az életével. Kicsit elveszettnek érzi magát, és szüksége lenne az irányadásra, de ezt biztosan nem fogja beismerni. Inkább továbbra is úgy tesz, mint aki mindent az irányítása alatt tart.