Galéria

JOY Prix de Beauté 2020: Női illat - szelektív kategória

Forrás:

A márka 2020-as parfümkollekciója a már kapható illatvariánsokat öltözteti át vibráló, fiatalos csomagolásba, de megmaradván az ékszerek stílusánál. A kollekció legújabb virágos tagját a vidámparkok színes világa ihlette.




Forrás:

A virágos-fás-pézsmás illattal felidézheted az elmúlt évek legszebb, legforróbb nyári pillanatait, de mindezt úgy, hogy közben nem maradsz le az ősz adta fás jegyek és a pézsma érzéki kombinációjáról. 


Forrás:

Nem mindennapi illatkreációval bővült a Merveilles parfümcsalád. Titokzatosság lengi körbe a parfümöt és annak viselőjét, melyet a fekete tealevelek elegye, a tömjén és a tonkabab tesz izgalmassá.


Forrás:

Legyél te az éjszaka királynője! A végtelenül gyengéd illat a finom jázmin és a lágy rózsaszirmok jegyei köré épül, melyet a „puha” pézsma tesz keletiessé. 


Forrás:

A lazán, szexin virágos parfüm a szabadság jegyében született: a maszkulin és a feminin között egyensúlyozik, hol visszahúzódó, máskor provokatív és buja. Csábító narancsvirággal és vagány levendulával hevesen izzik, a nerolival és lédús mandarinnal szabadon szárnyal, míg a parázsló vaníliával és a borostyánnal forrón lángol. A nap minden szakában máshogy pulzál.


Forrás:

Az olasz divattervező stílusát a letisztult, testreszabott formavilág jellemzi. Legújabb, modern virágos női illata természetes alapanyagokból készült. A madagaszkári vanília, az egyiptomi narancsvirág és az indiai tubarózsa az, ami a MY WAY-t a legszerethetőbb parfümök közé fogja sorolni. Biztos, hogy hosszú évekig velünk marad majd.


Forrás:

Egy illat, mely minden nő számára lehetővé teszi, hogy ragyogjon a magabiztosság és a siker energiájától. Virágos-fás illatát 3 fő illatjegy határozza meg: a bergamot, a fehér virágok és a narancsvirág. Az illat nagykövete Lady Gaga, egy generáció hangja, aki a szabadságot, öntudatot és a tiszta szívet testesíti meg.


Forrás:

 Most, egy évvel később, az Idôle visszatér, megspékelve egy érzékibb és ragyogóbb ciprus illatjeggyel. Belekerült még az intenzív cédrus és a krémes szantálfa, a madagaszkári bourbon vanília, hogy érzékibb legyen a végeredmény.


Forrás:

A mexikói divattervező lassan 17 éve készít parfümöket is és aki valaha beleszeretett egybe, az biztosan örök rajongója marad a márkának. A barackos üvegű kedvencünkbe ylang-ylang, pézsma, frangipani, és napcsókolta virágok borostyános akkordjai kerültek, melyek titokzatossá teszik a viselőjét.




Forrás:

Az ikonikus Boss Bottled férfi illat női párja ez a gyümölcsös, fás EDP. Az illatot az energetikus alma, feketeribizli, érett szilva és a meleg fahéj kombinációja uralja. A természetes madagaszkári vanília a parfüm ismertetőjele, ami azonnal érződik, amint a bőrrel érintkezik. A megnyugtató melegséget a fás összetevők adják. Nőies és érzékeny illat.


Forrás:

Alberto Morillas mesterparfümőr alkotása az ötödik, és legújabb tagja a BLOOM családnak, mely Alessandro Michele irányításával született. A jázmin, tubarózsa, és a kínai lonc triójának felejthetetlen kreációja ez a krémes, orientális virágos illatcsoda.


Forrás:

A mámorító, ám elegáns parfüm már első pillanatban elrepít egy képzeletbeli utazásra, hogy új kalandokban legyen részed. Ez a fás-ciprusos illat az eredeti Nomade kompozíciónak a továbbfejlesztett testvére. Kalandra fel!


Forrás:

A nagyon energikus illatkompozíció azokat a hölgyeket szólítja meg, akik rajonganak az orientális összetevőkért. Az egyiptomi jázmin, tonkabab, buja bogyós gyümölcsök és a vetiver pazar érzékiséget árasztanak együtt. Mert jó néha rossznak lenni!


Forrás:

Az édes illatok netovábbja a Scandal család legújabb tagja. A narancsvirág, jázmin, tubarózsa és a lédús málna botrányosan erotikus illatot alkotnak együtt, így lesz felejthetetlen a rózsaszín nedű.


Forrás:

Nemcsak a csomagolás, de maga az illat is a letisztultság jegyében született. A teljes koncepció a modern, rózsás elem köré épül. A jázmin, narancsvirág, őszibarack, ibolya levelek, bergamot, szantálfa, pézsma és a vanília érzéki, mégis könnyed illattá keveredik.