Galéria

A JOY Prix de Beauté 2020: szájápolás kategória

Forrás:

Bársonyosan csúszik az ajkakon, köszönhetően a 65% olajbázisú, hidratáló összetevőknek. A gránátalma kivonat és az élénkítő pigmentek ápolják a szádat, miközben a friss mangó finom illata teljesen függővé tesz, és még többet akarsz majd belőle.


Forrás:

Sima felületű fogzománc - ez az állapot, amit szeretünk fogmosás után érezni, amikor a nyelvünket végig futtatjuk a fogainkon. A szónikus fogkefe sörtéi puhák és ultrahigiénikus szilikonból készültek, hogy megakadályozzák a fogzománc károsodását és hogy kényelmesen masszírozzák a fogínyt.


Forrás:

Itt az idő, hogy beszerezd kedvenc ajakápolódat erre a télre. Jojoba, kókusz, shea vaj és méhviasz mesteri kombinációja adja az ajkakon a finom selymes érzést, a zöldtea mennyei aromájával fűszerezve. Hatóanyagokban gazdag, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz az ajakbalzsam.


Forrás:

Lebomló, műanyagmentes csomagolás, 100%-ban természetes összetevők jellemzik a márka összes termékét. Az ajakápoló alapja kakaóvajat, shea vajat és méhviaszt tartalmaz. A bronz pigment enyhe bronzos fényt kölcsönöz ajkaidnak.


Forrás:

Kémiai fehérítő nélküli, frissítő, mentás ízű öblögető, mely eltávolítja a baktériumokat 99,9%-át. Az ajurvédikus gondolkodásáról híres márka gyógynövényes szájvizének hatását egy egyedülálló, papajából és ananászból nyert formula biztosítja.


Forrás:

Ha szeretsz új dolgokat kipróbálni, akkor a tabletta jó opció lehet. Nátron, élesztő, akác, menta kivonat és B12 komponens is került bele. Használd úgy, mint a fogkrémet, röviden rágd szét a tablettát és fogkefével 2 percig mosd át a fogaidat. Új élmény lesz!


Forrás:

Nem csak az amerikaiak kedvenc szájápolási rutinja az öblögetés, már mi is előszeretettel használjuk ezeket az intenzív vizeket, balzsamokat. A vegán formula gondoskodik a száj higiéniájáról, véd a fogszuvasodástól, a benne található bio zsálya és Aloe Vera pedig ápolja a fogínyt.


Forrás:

Ha a tudatos vásárlók táborát erősíted, akkor a 94,5%-ban természetes eredetű összetevők és az újrahasznosítható tubus megkönnyíti a választást. A termékben található fehérítő technológia akár 3 árnyalattal fehérebb mosolyt biztosít, miközben gyengéd a fogzománchoz.


Forrás:

A Holt-tenger ásványi anyagokban kivételesen gazdag vizét és iszapját már évszázadok óta hatékonyan hasznosítják gyógyászati és kozmetikai célokra. A bioaktív fogkrémmel a fogaid tiszták és természetesen fehérek lesznek.


Forrás:

A hűsítő, kellemes menta íz csak a kezdet, mert a fogfehérítő hatású termék - csekély - 0,2% nátrium-fluoridot és Xylitolt tartalmaz, hogy a fogak ellenállóbbak és baktériumoktól mentesek legyenek.




Forrás:

Minőség és megbízhatóság svájci módra. Dupla mennyiségű természetes enzim, étkezési szóda, kalcium-peroxid felel a fogak külső elszíneződésének megszüntetéséért. Az íny sem marad ki a jóból, mert Q10 koenzim és E-vitamin is került a fogkrémbe.


Forrás:

Ha szereted a csillogást, akkor a Swarovski kristállyal díszített fogkefe jó választás lehet! A szép dizájn nem minden, ugyanis a sörték egy egyedi antibakteriális hatóanyagot tartalmaznak, hogy ne csak fehérek, de baktériumtól mentesek legyenek a fogaid.


Forrás:

 

Az ergonomikus kialakítású hosszú, lapos nyelű tisztítókefék sokat tesznek a fogaid egészségért, mert azokra a helyekre is képesek bejutni, ahová a fogkefe már nem ér el. A műanyag szigetelésű huzal nem bántja az ínyt és a fognyakakat, így sokkal élvezetesebb és biztonságosabb vele az ételmaradék eltávolítása.