Galéria

12 sztár, aki saját divatmárkát alapított

Forrás:

A barbadosi énekesnő komoly sikereket ért el saját márkájával a Fentyvel. 2014-ben a Pumával dolgozott együtt, tavaly a New York-i fashion week-en pedig bemutatta a Savage x Fenty közös fehérnemű kollekcióját. Most pedig egy egészen új fejezet kezdődik számára: Rihannát tervezőként alkalmazza az LVMH, ami alá olyan luxusmárkák tartoznak, mint a Louis Vuitton, a Dior vagy a Givenchy.


Forrás:

A tenisz sztár ruhamárkája a Serena hétköznapi nőknek kínál egyszerű, sportos darabokat. Serena célja az volt, hogy a testhezálló, vagy épp férfiasabb darabokkal a női erőt hangsúlyozza.


Forrás:

A pop sztár és színész Justin Timberlake gyerekkori barátjával Trace Alayával hozta létre közös márkájukat a William Rast-ot. Bár a névvel nagyapáiknak szerettek volna tisztelegni, a márka izgalmas csavarokkal mutat be alapdarabokat.


Forrás:

A Kanye által létrehozott Yeezy cipőknek ma már szinte kultusza lett a sneaker körökben. A repper öt sikeres kollekciót adott ki, és nem tervezi, hogy egyhamar visszavonulna a tervezéstől.


Forrás:

A komikus Rebel Wilson márkája a RebelxAngels célja, hogy a plus size nőknek is lehetőséget adjon a csinos, nőies öltözködésre.


Forrás:

Miután a Spice Girls feloszlott Victoria Beckhamnek is új elfoglaltságot kellett találnia. 2008-ban megalapította márkáját a Victoriat, és úgy tűnik a korábbi énekesnőnek a divathoz is jó érzéke van. A márka azóta is nagy sikereket ér el.


Forrás:

A hip-hop sztár a Los Angeles-i Fashion Nova-val hozott létre kollaborációt. A márka kreatív neveket adott a daraboknak, olyanokat, mint a „Hop in a Porsche Top” nevű felső, vagy a „Now I’m a Boss” kabát


Forrás:

A gyermekszínészként híressé vált Olsen-ikrek ma már inkább divat márkáikról ismertek. A 2006-ban létrehozott The Row klasszikus vonalai három alkalommal elhozta nekik a CFDA díjat, amit a divatvilág Oscaraként emlegetnek. A 2007-ben alapított Elizabeth and James-t fiatalabb testvéreik után nevezték el, a márka egy hétköznapibb, egyszerűbb vonulatot képvisel.


Forrás:

Ha a divatvilágról van szó az összes Kardashiant és Jennert felsorolhatnánk, hiszen szinte mindegyikük rendelkezik már valamilyen divat céggel. Kylie márkái váltak a legsikeresebbé, aki a Kylie Cosmeticsnek hála a világ legfiatalabb milliárdosa lett. Több márkája is van, többek között a testvérével közös Kendall + Kylie ruhamárka vagy a nemrég debütált Kylie Skin bőrápolási márka.


Forrás:

A Sex és New Yorkban Carrie Bradshaw cipő kollekciója legendás. Ezért senki nem lepődött meg, amikor az őt alakító Sarah Jessica Parker létrehozta saját magassarkú márkáját az SJP-t.


Forrás:

A R&B királynője nem csak a színpadon állja meg a helyét. 2016-ban az angol Topshop lánccal létrehozta sportruházati márkáját az Ivy Parkot. Idén tavasszal bejelentette, hogy a továbbiakban az Adidassal kollaborálva fog működni a cég.


Forrás:

A futballista márkája, a CR7 nem csak a rajongóknak szól. Az egyszerű mégis elegáns hétköznapi viseleteket bárki szívesen hordaná.