Galéria

Ezt árulja el rólad, hogy milyen szobanövény van az otthonodban

Forrás: Te az a típus vagy, aki ragaszkodik ahhoz, amit ismer. Ha van egy jól bevált rúzsod, mindig ugyanazt az árnyalatot veszed, és mindegy, miről van szó, ritkán kísérletezel azzal, amit korábban még nem próbáltál. Általában nem szeretsz kockáztatni, hiszen megfontolt típus vagy, és jól érzed magad az általad megteremtett rutinban.
Forrás: Otthonosan mozogsz a trendekben, és nagyon jó érzéked van a lakberendezéshez. Szívesen kísérletezel, ez az öltözködéseden is jól látszik, de ugyanakkor sosem lépsz túl a képzeletbeli határon. Ezt a természetes lazaságot sokan irigykedve nézik!
Forrás: Te mindig is kilógtál a tömegből, és egy kicsit fekete báránynak érezted magad. Azonban ezt mára már egyáltalán nem bánod, hiszen tudod, hogy barátságok terén sosem a mennyiség számít. Kevés igaz barátod van, de velük nagyon szoros a kapcsolatod, ami mindennél többet ér. Biztos, hogy mindig számíthatsz valakire, ha baj van!
Forrás: Gyakran megesik veled, hogy az emberek ismeretlenül, a külsőd alapján alkotnak rólad véleményt, majd amikor közelebb kerülnek hozzád, rájönnek, hogy valójában szöges ellenéte vagy annak, amit eddig gondoltak. Nem véletlen, hogy aki megismer téged, ragaszkodik a barátságodhoz a későbbiekben!
Forrás: Bevállalós és extravagáns természeted van! Nem riadsz vissza az izgalmas kiegészítőktől, és szereted, ha minden szem rád tapad a szobában. A drámai pillanatok sem riasztanak el, sőt, időnként te vagy az, aki megteremti őket.
Forrás: Téged minden érdekel, ezért általában egyszerre csinálsz több dolgot. Az érdeklődésed persze nem mindig tart hosszú ideig, állandóan valami új kelti fel a figyelmedet; de egy biztos, te sosem unatkozol sokáig!
Forrás: A kaktuszokat sokan azért imádják, mert nem igényelnek sok figyelmet. Ez arra utal, hogy te introvertált személyiség vagy, és nincs szükséged arra, hogy valaki állandóan ott legyen melletted. Tökéletesen érzed magad a saját társaságodban, és cseppet sem bánod, ha a hétvégét otthon töltheted!
Forrás: Érzelmes és gondoskodó lélek vagy, akinek a család mindig is központi szerepet töltött be az életében. Ha valaki, akkor te biztosan odafigyelsz arra, hogy az ünnepeket együtt töltsétek, és mindenki fontosnak érezze magát!
Forrás: A kommunikáció nagy erősséged, és mivel minden érdekel, sosem fogysz ki a témákból. Szeretsz elmerülni a világ érdekességeiben, imádsz olvasni, és bár szociális alkat vagy, mindemellett szükséged van arra, hogy időnként egyedül lehess. Utóbbi segít neked igazán regenerálódni!
Forrás: Spirituális lélek vagy, és hiszel abban, ami a szemnek sokszor láthatatlan. Érdekel az ezotéria világa, gyakran olvasgatod a napi horoszkópodat, és úgy véled, az életben semmi sem történik véletlenül. Ez a hozzáállás még sokra vihet az életben!
Forrás: Nincs élő szobanövényed, de akad néhány művirág a lakásodban? Nálad gyakran megesik, hogy beleszeretsz valamibe, csak mert szép, de aztán később nem használod őket (ilyen egy parfüm vagy egy ruha, amit hirtelen megvettél). Mindig azt mondod, hogy majd amikor több időd lesz, foglalkozol velük, de ez sosem akar összejönni, igaz?