Galéria

Híres nők, akik a húsmentes élet mellett tették le a voksukat

Forrás: A színésznő tizenöt évig volt vegetáriánus, mielőtt 2007-ben átállt volna a vegán táplálkozásra. Chastain 2012-ben elnyerte az év legszexisebb vegetáriánusának járó díjat, aki a következőket mondta: "Olyan életet próbálok élni, amellyel nem járulok hozzá a világ kegyetlenségeihez."
Forrás: A színésznő az egyik legpéldamutatóbb sztár, aki tényleg az állatok és környezet miatt döntött a vegán életmód mellett. Az Eating Animals című dokumentumfilmben felkavaró képet mutat be arról, hogyan nevelik és termesztik az ételeink nagy részét, amely igazi sokként hatott a világra.
Forrás: A brazil szupermodell az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, és úgy véli, hogy a vegán életmód az egyik leghatékonyabb módja, hogy megállítsuk a globális felmelegedést. Bündchen még a férjét, Tom Bradyt is meggyőzte, hogy váltson a vegán étrendre.
Forrás: A kanadai színésznő régóta nagy szószólója az állat- és növényvédelemnek. Sőt, mi több Page 2014-ben megnyerte a PETA legszexisebb vegetáriánus hírességének díját.
Forrás: A szépséges színésznő már hosszú évek óta vegetáriánus, de az a célja, hogy teljesen vegán legyen, amelyre követőit is gyakran buzdítja.
Forrás: A énekesnő Floyd kutyájának 2014-es halála után döntött úgy, hogy felhagy az állati termékek fogyasztásával és teljesen vegán lesz. Cyrus az egyik legszókimondóbb híresség a veganizmus népszerűsítésében.
Forrás: A színésznő, aki politikai aktivista is 2018-ban, Twitteren jelentette be, hogy vegetáriánus lett.