Galéria

Színészek, akik mindig ugyanazt a karaktert alakítják

Forrás: A színésznő általában mindig a kedves, kissé flúgos, de csupaszív karaktert játssza, akibe azonnal belehabarodnak a férfiak. Így történt ez Az igenemberben, a Mi a manóban, de még az 500 nap nyárban is (bár ott némi drámai vonalat is belecsempésztek a sztoriba, ami legalább kicsit változtatott a karakter jellemén), de ezen túl még egy sorozat (Új lány címmel) is készült, ahol Zooey a megszokott karaktert alakíthatta.
Forrás: Néhány komolyabb filmtől eltekintve Vince Vaughnt is beskatulyázták. Emiatt a színész elsősorban ugyanazt a szórakoztató, enyhén egoista, általában lökött karaktert hozza, aki újabb és újabb zűrökbe kerül, de a végére úgyis mindent sikerül megoldania.
Forrás: Judy szinte mindig az örök második marad, hiszen a főszerepek helyett inkább a mellékszerepekben tündököl. Szinte mindig ő a fő karakter legjobb barátnője, aki tanácsokat ad, de aki sosem kerül a reflektorfénybe.
Forrás: Mark Whalberg többnyire egy exzsarut vagy exbokszolót alakít, akinek muszáj lezárnia a múltat, hogy végre boldog lehessen, de általában még előtte egy utolsó ügyet meg kell oldania.
Forrás: A színész a vígjátékokban találta meg önmagát, emiatt viszont mindig ugyanazt az egy karaktert hozza, akit a Férjek gyöngyében megismertünk.
Forrás: Anna Faris a Horrorra akadva filmekkel futott be, ahol egy viszonylag butus, de amúgy szerethető karaktert alakított. Ezekután próbálkozott azért mással is, de a végén mindig visszatért ehhez a jól bevált formulához.
Forrás: Cinikus, kissé egoista, egyébként nagyon eszes figura: Jesse Eisenberg más szerepben nem fordult meg túl gyakran.
Forrás: Adam Sandler időnként megpróbálkozik komoly szerepekkel (ilyen volt a Távkapcs és a Csiszolatlan gyémánt), de elsősorban inkább a nála jól bevált történeteknél marad, és a gügye, de arany szívű főhőst hozza.