Galéria

JOY-napok: 5 szuper termék, ha meg akarsz szabadulni a pattanásoktól

Forrás: A pattanások mellett gyakran okoznak gondot a tág pórusok és a fénylő arcbőr, ezért érdemes olyan hidratáló krémet választani, ami nemcsak mattít, hanem a szabályozza a bőr faggyútermelését is.

A Vichy termékeket most 25%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni az Unipatikákban 2020. november 10. és 15. között.
Forrás: Ha reggel arra keltünk, hogy kijött egy nagy piros csúnyaság az arcunkon ne essünk kétségbe! Az aktív szenet tartalmazó arclemosók gyorsan csillapítják a gyulladást és a zsírosodást is csökkentik.

A JOY-napok alatt 30%-os kedvezmény van a Garnier arcápolókra.
Forrás: Sokan esnek abba a hibába, ha pattanásos és problémás bőrük van, hogy kíméletlenül elkezdik szárítani. Holott minél pattanásosabb a bőrünk, annál érzékenyebben kell vele bánni. Az alkoholos tonikok helyett válasszunk inkább micellás vízet, amellyel kíméletesen tudjuk megtisztítani a bőrünket.

A Bioderma termékeket most 25%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni az Unipatikákban 2020. november 10. és 15. között.
Forrás: A teafaolaj már az idők kezdete óta híres az antibakteriális hatásáról, így tökéletes a pattanások ellen. A The Body Shop multifunkciónális hidratálója nagyszerűen hidratálja és tisztítja a bőrt 24 órán keresztül.

A The Body Shop arckrémét 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni, ha min. 3 termék egyidejű vásárlása esetén.
Forrás: Szerencsére ma már nem kell attól félni, hogy az alapozó eltömíti a pórusainkat és még több pattanás jön ki az arcunkon. Legalábbis, ha jól választunk! A Vichy Normaderm alapozója tiszta és matt hatást kölcsönöz a bőrnek, anélkül, hogy elnehezítené azt, illetve meggátolja a bőr zsírosodását.

A Vichy termékeket most 25%-os kedvezménnyel tudod megvásárolni az Unipatikákban 2020. november 10. és 15. között.