Galéria

11 kutyafajta, amelyik már kölyökként szívtipró

Forrás:

Az utóbbi időben az egész világ szerelembe esett a mopszokkal, és nem véletlenül. Tökéletes választás azoknak, akik kistestű, mégis karakteres külsejű kutyára vágynak.


Forrás: Az angol királynőnek igazán remek ízlése van a kutyák terén is. II. Erzsébetről köztudott, hogy imádja a corgikat – több mint 30 volt már neki életében.
Forrás: Sima szőrű, drótszőrű, hosszú szőrű: a tacskók között mindenki talál magának kedvére valót. De ha eddig nem is érezted úgy, hogy a tacskó lenne a neked való kutyafajta, a kölyök verzió láttán biztosan meggondolod magad.
Forrás:

Ez a fajta felnőttként sem megy a szomszédba egy kis cukiságért, kölyökként azonban még ellenállhatatlanabb. Pont olyan, mintha nem nőtt volna bele a kabátkájába.


Forrás: Az ilyen összeállításokban általában garantált helyük van a golden retrievereknek. És ugyan kétségtelen, hogy az a fajta is igazán bájos kölyökként, szerintünk azonban rokona, a labrador még rajta is túltesz.
Forrás: A világ legnépszerűbb beagle-je minden bizonnyal Snoopy, de háromdimenziós társai éppen olyan elbűvölőek. A szeretetreméltó ebek szívesen mennek az orruk után, ami nem ritkán kalamajkába sodorja őket – ebben is hasonlítanak rajzfilmfigura rokonukra.
Forrás:

Úgy néz ki, mintha egy tündérmeséből lépett volna ki – egy téli tündérmeséből, ahol mindent hó borít. Erejüket és ügyességüket egykor szánhúzó kutyaként kamatoztatták, ma egyik fő vonzerejük pihe-puha bundájuk, amit olyan jó megölelgetni.


Forrás: Ő is igazi rajzfilmfigura külsővel büszkélkedhet. Ez a fajta felnőttként is megtartja aranyos külsejét, de kölyökként olyan, mintha egy élő plüssfigurát vinnél haza a gyerekeknek.
Forrás:

A jellegzetes bundájú, Disney-hősként is befutott ebek mindenkit levesznek a lábukról. A foltok azonban csak később jelennek meg rajtuk, az egészen fiatal kölykök még szinte teljesen fehérek.


Forrás:

A vidám kis Jack Russell terrierek felnőtt korukra sem nőnek nagyra, így kis lakásban is ideális házi kedvenc lesz belőlük – főleg, ha kölyökkorában magadhoz veszed. Így annyira hozzád idomulhat, hogy hosszú évekig a legjobb barátod lehet.


Forrás:

Akármennyire is elbűvölő kölyökkorában a bernáthegyi, ne tévesszen meg: ennek a fajtának nagy térre van szüksége, ahol kedvére szaladgálhat és játszhat. Ha ezt biztosítod neki, roppant szórakoztató társra találsz benne.