Galéria

5 sztár akinek igencsak fura hobbija van

Forrás:

Johnny Depp nem igazán férfias hobbit választott magának, kedvenc elfoglaltsága ugyanis nem más, mint a babázás. Saját bevallása szerint megszállottja a Barbie babáknak. Szereti őket felöltöztetni, fésülgetni, és meglehetősen nagy gyűjteményt szedett össze az elmúlt években. Johnny Depp akkor szokott rá erre a különös hobbira, amikor a kislánya, Lily-Rose még kicsi volt és úgy tűnik, lánya hiába nőtt fel, apu annyira megkedvelte, hogy nem bírja abbahagyni. A színésznek azonban nem csak ez az egy fura szokása van, a babaázás mellett másik nagy szenvedélye, hogy galambcsontvázakat gyűjt.


Forrás:

Angie-től talán nem is meglepő, hogy különleges hobbija van, mert régen az is köztudott volt róla, hogy vonzódik a vérhez. A színésznő azóta másik szenvedélynek hódol, tőröket gyűjt, amire fiát, Maddoxot is rászoktatta. Angie az első tőrét 12 évesen kapta az édesanyjától és azóta külön szobányi különleges pengét, kardot és tőrt gyűjtött össze és ezeket igen nagy becsben tartja a házában.


Forrás:

Sokan gondolták, hogy Ryan Gosling csak viccelt, amikor elmesélte, hogy számára egy tökéletes napba beletartozik, hogy kötögethet. Pedig tényleg, ha hiszed, ha nem, a sármőr színész hobbija  a kötés, és a barátait saját maga által készített sállal, pulóverrel szokta meglepni. A sármos színész a 2007-es "Plasztik szerelem" című film forgatásán talált rá hobbijára. Az egyik jelenetet, melynél kötögető idős hölgyek társaságában ül egy szobában, olyan sokáig forgatták, hogy a szünetekben ő is kötőtűt ragadt.


Forrás:

A színész sosem titkolta szenvedélyét, imád régi írógépeket gyűjteni. Állítólag több mint 200 különböző írógépe van már, és ha teheti, minden városban, ahol jár, benéz a régiség-kereskedésekbe, hogy megnézze, van-e olyan példány, ami hiányzik a gyűjteményéből.


Forrás:

Ha valakinek, Katy Perrynek igazán morbid hobbija van. Az énekesnő hírességek haját gyűjti, saját bevallása szerint van tincse Taylor Swiftől, Miley Cyrustól, és még rengeteg pályatársától. Hogy mihez kezd a gyűjteményével, arról viszont elképzelésünk sincs. És ha már Taylor Swiftet említettük, tudtad, hogy imád barkácsolni, hatalmas DIY –rajongó és számtalan hógömböt készített már, mert azok a kedvencei?