Galéria

7 híres pasi, aki 40 felett is szingli

Forrás: Colin Farrellnek két kisfia is született korábbi kapcsolataiból, és az utóbbi tíz évben a gyerekek épp eléggé lefoglalták ahhoz, hogy ne legyen ideje a randizásra. A színész utolsó kapcsolata Elizabeth Taylor színésznővel volt, akivel a nagy korkülönbség ellenére is megtalálták a közös hangot. (Colin azt nyilatkozta, hogy romantikus érzelmek fűzték össze őket, de testi szerelem nem.) Taylor 2011-ben elhunyt és azóta nem tudni róla, hogy Farrell megtalálta volna a boldogságot.
Forrás: A Másnaposokban Bradley Cooper már megmutatta, hogy fergeteges legénybúcsúkat tud összehozni, de a házasság úgy tűnik nem az ő asztala. A színész 2006-ban elvette Jennifer Esposito színésznőt, de egy év után el is váltak egymástól. Azóta több kapcsolata volt, 2014-től mostanáig Irina Shaykkal alkottak egy párt, akivel 2017-ben közös kislányuk született. A kapcsolatuk azonban nemrég véget ért és úgy tűnik, hogy a munka és a gyereknevelés mellett Bradley Coopernek most nincs ideje a randizásra.
Forrás: Zachary Quinto szerelmi életéről sokáig nem tudott semmit a nagyközönség. A színész 2011-ben bújt elő és nem sokkal később összejött a modell Miles McMillannal. A most 43 éves színész 6 évig élt komoly kapcsolatban a modellel, akivel az eljegyzésről is szó esett. Nem tudni, hogy miért ért véget a kapcsolatuk, de az biztos, hogy Quinto most egy ideig még nem keres új párt magának.
Forrás: A fél világ a Bosszúállókkal randizna, Sólyomszem viszont inkább az egyedüllétet élvezné. A színész 2014-től egy évig volt házas Sonni Pacheco modellel, akivel közös gyerekük is született. A válás óta Rennernek nem volt kapcsolata, kislánya Ava az egyetlen nő az életében.
Forrás: Jared Leto énekel, színészkedik és még a divathoz is ért. A szerelemmel mégsem túl szerencsés. 2002-ben eljegyezte Cameron Diazt, de a kapcsolatuk még az esküvő előtt véget ért. Együtt volt Scarlett Johanssonnal és Valery Kaufman orosz modellel is, de mindkét románc szakítással végződött. Nem tudjuk, hogy Jared az igazira vár-e vagy csak túl különc ahhoz, hogy megállapodjon valaki mellett, de abban biztosak vagyunk, hogy akadna jónéhány jelentkező Mrs. Leto szerepére.
Forrás: Alexander  Skarsgårdot többször is Svédország legszexibb férfijának választották, de a szerelemben mégsincs szerencséje a színésznek. A True Blood sztárja számos románcot és viszonyt tudhat a háta mögött, de igazán hosszú és komoly kapcsolata még nem volt. 43 évesen most is szingli és mi nagyon kíváncsiak lennénk arra, hogy mi nem működött az eddigi kapcsolataiban…
Forrás: Adrian Grenierbe a Törtetők alatt mindenki beleszeretett, Az ördög Pradát viselben pedig a fél világ őt sajnálta. A színész szerelmi élete viszont közel sem olyan izgalmas, mint a filmvásznon. Volt néhány kapcsolata, de a házasság soha nem jött szóba, 2013 óta pedig változatlanul szingli.