Galéria

10 filmes halál, ami millió darabra törte a nézők szívét

Forrás:

"Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy Jojo miért sír... Aztán kegyetlenül szíven talált. Brutális jelenet volt."


Forrás: "Ahogy hirtelen csönd lesz, és tudod, hogy vége van... A sorozat tele van olyan jelenetekkel, amelyeket fájdalmas nézni, de Shireen halálánál nincs súlyosabb. Davos reakciója pedig legalább ilyen szívszorító, mikor leesik neki, mi történt."
Forrás: Az Up! intrója annyira gyönyörű. Ahogy elmeséli egy házaspár közös életének történetét. A valós élet minden nehézségével és boldogságával, be nem teljesült álmokkal, és azzal a felfoghatatlan veszteséggel, amivel egy ilyen történet véget ér. És közben egy szó sem hangzik el."
Forrás:

"Felnőtt ember vagyok, de a halála miatt rohadtul sírok minden átkozott alkalommal. Nem szabad túl sokat gondolkozni rajta."


Forrás: "Amikor nekiültem ennek a filmnek, azt gondoltam, milyen jó kis vígjáték lesz ez Jennifer Anistonnal és Owen Wilsonnal. egy vígjáték. Mondanom sem kell, hogy amikor Marley meghalt, olyan zokogás jött rám, amihez egy zsepi nem volt elég."
Forrás:

"Ma már jobban megráz, mint amikor először láttam. Mint gondolom a legtöbben, az első olvasásra/nézésre én is Harry szemszögéből éltem át ezt a drámát. A barátja halt meg, ez nagyon fájdalmas. Most, hogy apa vagyok, már Cedric édesapjának fájdalma kerít hatalmába, mikor látom, ami még borzalmasabb."


Forrás: "Ahogy Katniss énekelt neki... Ha rá gondolok még mindig belefacsarodik a szívem."
Forrás: "Életemben először sírtam el magam egy filmen."
Forrás:

"Pusztító hatással volt rám. Felnőtt ember létemre úgy sírtam, mint egy csecsemő."


Forrás:

"A legtöbb szereplő halálával ellentétben az övé nem volt látható. Ráadásul azután történt, hogy nyertek. Olyan gonosz és értelmetlen halál volt. Coin, te szemét!"