Galéria

Meghan Markle vs. Wallis Simpson

Forrás: Wallis Simpson 1896-ban született és Baltimore-ban nőtt fel, Meghan Markle pedig 1981-ben látta meg a napvilágot Los Angelesben. Ráadásul mindkettőjüket egyedülálló anya nevelte, akihez mindvégig ragaszkodtak.
Forrás: És eddigre már mindketten elváltak, Wallis kétszer is.
Forrás: Wallis Simpsonról jóformán tudni sem akart a királyi család; az esküvőjükön Edward egyik rokona sem volt jelen és a volt király lemondásakor azt is vállalta, hogy semmilyen hivatalos eseményre nem viheti magával a feleségét. 1942-ben Wallis megpróbált közeledni. Ilyen levelet írt anyósának: „Mindig nagyon elszomorított és bántott, hogy törést okoztam anya és fia között. Úgy érzem, vannak pillanatok, amikor ön megkérdezi magától, mi lehet Daviddel.” (David volt a herceg születési neve.) Mária királyné nem is válaszolt. 
Ehhez képest Meghan Markle-t meleg szeretettel fogadták be a királyi családba; sok víz lefolyt már a Temzén nem csak Wallis, de Lady Diana óta is.
Forrás: Ráadásul két magas, törékeny alkatú asszonyról van szó, sötét, legtöbbször középen elválasztott hajjal. Wallis Simpson számtalanszor szerepelt a legjobban öltözött nők toplistáján, Meghan Markle pedig óriási divatot teremt minden egyes outfitjével.
Forrás: Edward és Wallis Simpson, miután összeházasodtak, ha akartak, se térhettek volna vissza a királyi udvarba. Meghan Markle és Harry herceg pedig önszántukból döntöttek a visszavonulás mellett.