Galéria

10 szuper könyv, ami olcsóbban lehet tiéd a JOY-Napok alatt

Forrás: A 70-es éveiben járó különc író, Julian úgy gondolja, a legtöbb ember nem őszinte másokkal, sőt, többnyire saját magukkal sem azok. Már belefáradt abba, hogy mások elől rejtegesse a magányt, amit érez, ezért egy zöld jegyzetfüzetbe leírja az igazság a saját életéről, a noteszt pedig ott hagyja egy kávézóban. Az még csak eszébe sem jut, hogy a kávézó tulajdonosa, Monica rátalál a füzetre, és felkeresi a férfit. Ahogy arra sem számított, hogy a nő is papírra veti a történetét, és a szemközti bárban hagyja a füzetet. A zöld notesz aztán újabb és újabb szereplők vallomásaival telik meg, akiknek sorsa szép lassan egymásba fonódik.

A JOY-Napok alatt rengeteg romantikus és megható regényt szerezhetsz be magadnak olcsóbban! Így például ezt a szuper alkotást is.
Forrás: Laurel és Zach házasságát csak egy kisbaba tehetné teljesebbé, azonban az élet nem adja könnyen nekik ezt a boldogságot. Rengeteg pénzt költenek arra, hogy gyermekük születhessen, a sorozatos kudarcok után pedig még inkább növeli az elkeseredésüket, hogy az örökbefogadással sem járnak sikerrel. Laurel lemond a gyerekvállalásról, és minden erejét egyre rosszabb mentális állapotban lévő nagyanyja, Helen ápolására fordítja. Segítséget így, év végéhez közeledve esélytelen, hogy kapjanak, ezért nagy csoda, amikor Mrs. Miracle megérkezik a családhoz. A nő hatására Helen állapota napról napra javul, a család életében pedig egyre több varázslatos dolog történik.

Ha elmerülnél az ünnepek közeledtével egy mesés karácsonyi regényben, a JOY-Napok alatt ne felejtsd el erre a regényre (is) beváltani a kuponodat!
Forrás: Frida Kahlo és Diego Rivera. Két utolérhetetlen mexikói művész, két rendkívül erős egyéniség, az aprócska baba és a varangyképű óriás, akik szenvedélyesen, vad indulattal szerették egymást huszonöt viharos éven keresztül. Szenvedélyük egyszerre volt pusztító és inspiráló, felszabadító és megbéklyózó, ez a regény pedig bemutatja Frida vibráló, lázadó, mindent elsöprő szerelmi történetét a 30-as évek Mexikójából és New Yorkjából.

Frida Kahlo rajongóinak kötelező olvasmány, a JOY-Napok alatt pedig olcsóbban a tiéd lehet!
Forrás: Suzanne a tökéletes karácsonyról álmodozik. Három örökbefogadott lánya hazajön az ünnepekre, ő pedig alig várja, hogy találkozzon velük. De vajon elég szoros a családi kötelék a közösen eltöltendő téli vakációhoz? A munkamániás Hannah tisztában van vele, hogy két karácsonyt már nem hagyhat ki egymás után, de nem is igazán ez nyomasztja, hanem a titok, ami egész életét megváltoztathatja. A főállású anya, Beth nem tudja, visszamenjen-e dolgozni, rokonai mellett pedig ideje sincs gondolkodni. Mindeközben Posy egyre inkább úgy érzi, hogy elégedetlen életével, de mivel szülei csak rá számíthatnak, nem mer változtatni rajta. Pláne, hogy jóképű szomszédja, Luke nagyon is tetszik neki. A három lány összejön édesanyjuk családi házában, és egy felejthetetlen karácsonyban lesz részük!

Karácsonyozz Suzanne-nal és családjával! Az tuti, hogy a főszereplők között megtalálod azt a karaktert, akivel igazán azonosulni tudsz, így még jobb élmény lesz az olvasás. A kedvezményes árról nem is beszélve!
Forrás: Ninának négy bátyja van, akik mindig tudják, mikor mit kellene csinálnia, és ezt állandóan tudomására hozzák. Ezért amikor lehetőséget kap arra, hogy Párizsban segítőként részt vegyen egy cukrásztanfolyam lebonyolításában, azonnal csomagolni kezd. Az egyetlen bökkenő, hogy a nagyratörő Sebastian Finley-vel kell együtt dolgoznia: a férfi egyik bátyja legjobb barátja, és titkon Nina nagyon is vonzódik hozzá. Hamarosan nem csak a krémeseknek és macaronoknak kell ellenállnia, de egy egészen másfajta csábításnak is...

A romantikus regények kedvelőinek íme egy igazán magával ragadó történet, ami egészen Párizsig kalandoz el.
Forrás: Caroline Starknak nincs sok szerencséje. Mióta lánya kirepült a családi fészekből, az egész életét üresnek érzi, férje is megcsalja, az újrakezdés miatt épített tengerparti házuk pedig feleslegessé válik. Ezt követően a 42 éves nő nem habozik, amikor egy 15 évvel fiatalabb, jóképű idegen, Aidan feledést kínál neki egy éjszaka erejéig. De nem biztos, hogy olyan okos dolog beengedni egy idegent az életükbe, pláne, hogy semmit sem tudnak a férfi múltjáról. Aidan egyre nagyobb befolyást szerez fölötte, de ki a valódi áldozat ebben a mérgező kapcsolatban?

Egy igazán fordulatos és izgalmas regény, amit még egy percre sem akarsz majd letenni. Ne felejtsd ki ezt sem a JOY-Napokos listádról!
Forrás: Amikor az utolsó ír lovag meghal, ősi címe vele együtt száll a sírba, birtokán pedig három lánya osztozik. Az idősebb lányok, Ottie és Pip megkapják várt örökségüket, de mindenkit váratlanul ér, hogy Willow, a család fekete báránya kapja meg a kastélyt. Ő még 3 éve fordított hátat a szülői háznak, és Dublinba szökött, ahonnan sosem akart visszatérni. Előtte a három testvér szoros kapcsolatban állt, de most elkeseredett küzdelem kezdődik, pláne, miután Willow eladja a kastélyt. A fényűző karácsonyi partit Connor Shaye, a leendő tulaj rendezi: neki házavató lesz, a lányoknak búcsúbuli. A lányok titkai azonban ezen az éjszakán lelepleződnek.

Ha szeretnél visszautazni az időben, és egy izgalmas regényben elmerülni, a JOY-Napok alatt ezt sem érdemes elfelejtened!
Forrás: Ellie egy németországi kisfaluban él, és operaénekesi karrierről álmodozik. Ambíciói rengeteg csalódást és bánatot hoznak majd számára. Mindeközben Londonban egy tinédzser, Angie megszökik otthonról, és Penny Bright néven a popszínpadok ünnepelt kedvence lesz. De egy durva támadás után a félelem és függőségek folyává válik. Az egyik nő elrabolja a másik életét, miközben elveszíti legnagyobb szerelmét. A másik megpróbál menekülni a múltja elől, de nem képes örökké futni. És mindkettejük élete összefonódik egy zenei producer ambiciózus terveivel.

Drámai és megható történet, ami őszintén mesél erről a világról. Ha felejthetetlen történetre vágysz, ez lesz a kedvenced!
Forrás: Clara Kelley bevándorlóként érkezik Írországból Amerikába az 1860-as évek ipari forradalma idején. A nő az ismert iparmágnás, Andrew Carnegie házába kerül cselédként, azonban a lány nem az, akinek hiszik. Noha nincs gyakorlata, gyorsan tanul, és mindenkit meggyőz arról, hogy megállja a helyét. Üzleti érzéke és jelleme nagy hatást gyakorol Andrewra, akivel Clara egyre bizalmasabb viszonyba kerül... Vajon le tudják győzni az igaz érzelmek a társadalmi korlátokat?

A JOY-Napok alatt olcsóbban töltheted fel a könyvespolcodat, így természetesen ezt a regényt is kedvezményesen vásárolhatod meg.
Forrás: A kötetben gyorsan elkészíthető, finom ételek receptjét találod, amelyek segítségével elsajátíthatod a klasszikusok titkát: tatárbifsztek, húsos palacsinta, marhapörkölt, és még sok más! A jó hangulatot pedig a receptek előtt található bevezetők garantálják - mintha csak egy étteremben a főpincér osztott volna meg velünk egy vicces történetet vagy kulisszatitkot.

Ha nem csak varázslatos és izgalmas történetekre vágysz, íme egy szuper szakácskönyv, kuponnal most még olcsóbban!