Galéria

Nézd meg, mit árul el rólad a kedvenc mintád!

Forrás:

Ha az állatminta szerelmese vagy, nem nehéz kitalálni, hogy vad személyiség vagy. Csak az tudja jól viselni, aki elég pimasz és bevállalós hozzá. Te az vagy?


Forrás:

A pöttyös a divat egyik nagy visszatérő kedvence. Az ilyen darabokkal nemcsak a megjelenésed, de a személyiséged is játékosnak és bájosnak tűnik majd az emberek számára. Hát nem édes?


Forrás:

A kasmírmintát ritkán látni az utcán. Nem hiába, hiszen viselői különlegesek és spirituálisak. Igazán egyedülálló személyiségnek kell lennie ahhoz, hogy méltón viselhesse a mintát!


Forrás:

A virágminta minden évben óriási kedvenc, hol apró, romantikus hangulatú minta formájában, hol óriási pálmalevekkel ötvözve tér vissza. Ha te is odavagy értük akkor abszolút romantikus és nőies lélek vagy.


Forrás:

A skót minta bizony még mindig hódít. Bár kevesen hordják, de akik szeretik, azok tutira büszke és történelemkedvelő emberek. Te szívesen felvennéd?


Forrás:

A csíkos mintázattal bizony vigyázni kell. Elsősorban a divat kedvelői hordják nagy előszeretettel, közülük is csak azok, akik értenek ahhoz, hogyan vegyék fel úgy, hogy jól is mutasson rajtuk. Ez aztán nem semmi!