Galéria

5 halloweeni horrorfilm, amelyek még a vért is beléd fagyasztják

Forrás: Aki a mai horrorfilmek helyett valami régit porolna le és kuckozna be a takaró alá egy forrócsokival, azoknak csak ajánlani tudom a 2007-es alkotást, ami egy filmen belül négy rémisztő sztorit mesél el. Igazi kis halloweeni felüdülés. Főleg 31-én reggel. 
Forrás: Úgy vélem nincs Halloween egy jó Sikoly nélkül. Az első 1996-os rész óta igazi franchise lett belőle. Nem is csoda, hiszen elképesztő csavarokkal képesekek feldobni a készítők az újabb és újabb részeket. Nektek melyik rész volt a kedvencetek?
Forrás: Michael Myers ámokfutása olyan, mint az élet körforgása: soha nem lesz vége. Bár az utolsó 2018-as részben úgy tűnt, mintha sikerült volna megölnie a testvérének, Laurienak, ezt megcáfolni látszik a hamarosan debütáló Halloween Kills... Reméljük mostmár választ is kapunk arra a sok kérdésre, amelyek Myersel kapcsolatban merültek fel a horrorrajongókban.
Forrás: És akkor jöjjön egy új alkotás. Méghozzá a Stephen King könyvéből készült filmadaptáció, az Álomdoktor, amelynek főszerepében Ewan McGregort köszönthettük. Egy nagyszerűen felépített, izgalmakkal és félelemmel teli alkotás lett, ami garantáltan fel fogja dobni október 31-ét.
Forrás: Utolsóként pedig íme az én személyes kedvencem: a Lidérces mesék éjszakája. Tavaly sikerült megnéznem ezt a könnyed, mégis hátborzongató horrort, amelynek története szerint egy fiatal lány talál egy könyvet. Bár elsőre ártalmatlan meséket rejtenek a lapjai, hamarosan kiderül, hogy mindegyik valósággá válik.

Most őszintén! Kell ennél jobb ötlet holnap estére?!