Galéria

Halloween királynője! Heidi Klum legemlékezetesebb jelmezei

Forrás: 2015-ben egy igazi rajzfilmszirénnek, Jessica Rabbitnek öltözött. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez volt Heidi legmenőbb halloweeni jelmeze.
Forrás: 2018-ban Shrek feleségének, Fionának öltözött. Mondanunk sem kell, férje, Tom Kaulitz is magára öltötte az ogre jelmezét, hogy igazán hitelesen hozzák a mesefigurákat.
Forrás: 2013-ban konkrétan senki sem ismerte fel Heidit, ugyanis 80 éves énjének öltözött be. Egy tucat mestersminkes dolgozott azon, hogy a modellből öreg nénikét varázsoljon.
Forrás: 2010-ben kicsit melléfogott a modell, mivel senki sem értette mi is akar lenni pontosan. Végül kiderült, hogy robotnak öltözött.
Forrás: 2011-ben sokaknál kiverte a biztosítékot a jelmezével. Heidi ugyanis egy felboncolt nőnek öltözött, ami igencsak gyomorforgató volt sokak szerint.
Forrás: 2014-ben pillangóvá vedlett át a csodás, négygyerekes sztár, akinek a jelmeze kicsit hajazott a Légy című film félelmetes karakterére. Mit gondoltok?
Forrás: Az almából kimászó kígyó jelmezt Ádám és Éva története inspirálta. Nekünk tetszett, de azért nem ez lett a kedvencünk.
Forrás: A modell tavalyi bulijára egy elrontott tudományos kísérletnek öltözött. Kijelenthetjük, hogy Heidi ezzel a jelmezével überelte az összes eddigit.
Forrás: 2007-ben kicsit egyszerűbb jelmezt választott az egykori modell. Macskának öltözött, bár sokan egérnek nézték.