Galéria

Csillagjegyek, akik közül a legjobb főnökök kerülnek ki

Forrás:

Sosem tesz látványosan különbséget maga és a beosztottjai között – ha hétvégi, vagy késő esti munka van, akkor bizony ő is ott lesz a csapattal. Különösen fontos számára az, hogy jó hangulatban teljen a munka, éppen ezért gyakran tart elbeszélgetéseket, hogy megtudja, kinek, mi nyomja a lelkét. Nagyon hisz az érzelmeket megvitató, empatikus főnök-beosztott viszonyban.

 


Forrás:

Kevés olyan főnök van, aki annyira értékelni tudja a befektetett munkát, mint egy Bika. Nagyon hisz az eredményességben és mindent meg is tesz azért, hogy kellően támogatói környezetet hozzon létre a kollégáknak. Viszont, mivel szereti a kihívásokat, így másokat is gyakran állít az elé. Ő lesz az, aki bár olykor elvárja, hogy akár munkaidőn kívül is dolgozz, de határozottan értékelni fogja mindezt! 


Forrás:

Gyors észjárású vezető, akinek mindig, mindenre van egy jó ötlete. Nagyon szívén viseli a beosztottjai sorsát (olykor már-már baráti szinten), azonban ha egy valami van, amit nem visel jól, akkor az a tiszteletlenség.


Forrás:

Kevés nála menőbb főnök van – ő úgy tökéletes vezető, hogy közben még haverkodni is marad ereje. A drámázást, mint olyan, nem ismeri. Nagyon empatikus, ugyanakkor elvárja, hogy a munka el legyen szépen időre végezve.


Forrás:

Rendkívül jó képességekkel van megáldva, nagyon kreatív, és olyan innovatív ötletei vannak, amikkel folyamatosan inspirálja a beosztottakat. Az a meeting, ahol ő ott van, csakis jó hangulatban telhet.