Galéria

Ők voltak minden idők legfélelmetesebb horrorkarakterei

Forrás: A Rémálom az Elm utcában félelmetes gyilkosának arcára sokan emlékezhetnek. A többrészes filmben álmukban öli meg áldozatait a pengékből készült kesztyűjével, méghozzá azért, mert szüleik miatt égett össze a teste.
Forrás: Senkinek sem kell bemutatnom Annabellet, aki talán még Chuckynál is híresebb baba. Csak vele ellentétben Annabelle története tényleg valós eseményeken alapul. Így a filmet nézve nem csoda, hogy mindenkiben megfagy a vér...
Forrás: Michael Myers karaktere a Halloween című filmekből lehet ismerős. Azóta persze nincs is Halloween az ikonikus álarc nélkül, ami már önmagában is rémisztő. Az elmebeteg gyilkos kiskorában is élvezettel vette el mások életét, ami felnőttkorában sem változott meg. Egyik filmben sem beszél, csak öl, így nem csoda, hogy az egyik legfélelmetesebb karakterré nőtte ki magát.
Forrás: Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy a 2000-es évek legdurvább horror filmje a Kör volt. A videókazettával gyilkoló démon, vagyis Samara Morgan tévéből való kimászása pedig mindenkinek örökre a szemébe égett és a telefont sem vettük fel pár napig. HAHA!
Forrás: Az átok című film vérfagyasztó karaktere, Kayako is hasonlóan maradt meg bennünk, mint Samara Morgan. Ugye, aki emlékszik, az jól tudja, hogy aki harag által hal meg, ott átok születik és, aki találkozik vele, maga is harag által hal meg. A többrészes filmben válogatás nélkül szedi áldozatait a félelmetes démon, akit senki és semmi nem tud megállítani. Arról ne is beszéljünk, ahogy az első részben lekúszik a lépcsőn...
Forrás: A gyilkos baba első látásra mindenkit megnevettet, de azért a filmet nézve már kicsit sem tartottuk viccesnek a szellem szállta babát. Ha valóban létezne, kétlem, hogy bárki megvásárolná!
Forrás: És íme mindenki kedvenc bohóca, AZ, aki a kétrészes remakeben talán hátborzongatóbb volt, mint a 1990-es években készült változatban. A fim után messziről elkerültük a pincéket és a csatornákat. Nincs igazam?!