Galéria

JOY-napok: 5 háztartási cikk, amit mindenképp használj, hogy elkerüld az őszi betegségeket

Forrás: Ha hiszed, ha nem, több baktérium tapad meg az asztalodon, telefonodon vagy épp a kilincsen, mint a vécében. Minden nap érdemes ezeket a gyakran megfogdosott területeket áttörölni fertőtlenítő spray-vel.

Most 20% kedvezmény jár a Dettol termékekre!
A kupon a promóció időtartama alatt az eMAG oldalán és az eMAG üzletekben érvényesíthető a készlet erejéig.
A kedvezmény csak az eMAG által forgalmazott Dettol termékekre érvényes.
Forrás: A cipőd talpáról baktériumok milliói érkezhetnek a lakásba. Küzdj ellenük egy alapos felmosással.

A Flóraszept tisztítószerekre 30% kedvezményt kapsz.

Érvényes az ország összes Rossmann üzletében*, Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között.


Forrás: Hiába mosol kezet sokszor, ha utána a fürdőszobában élő kórokozók rád leselkednek a csempén vagy a vécében. Hetente legalább kétszer takaríts a fürdődben, hiszen oda jársz a kezeidet tisztítani!

A Domestos termékei közül is olcsóbban beszerezheted a legkedveltebbeket. 30% kedvezményt kapsz a Domestos Pine Higiéniai és Domestos Tiszta Otthon csomagokra, a promóció időtartama alatt az edigital.hu oldalon.
Forrás: Nem csak jó illatot biztosít a mosdóban, de a legmakacsabb baktériumokat is kiirtja a vécétisztító folyadék. Hetente kétszer alkalmazd, és nem kell félned, hogy bármilyen kórokozó leselkedik rád. 

A Duck termékekre most az ország összes Rossmann üzletében*, Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között 30% kedvezményt kapsz.
Forrás: Tudod, mennyi baktérium juthat a szádba, ha nincsenek jól elmosva az edények? Fontos, hogy mindig megfelelő mosószerrel, alaposan tisztíts el minden evőeszközt és tányért!

50% kedvezményt kapsz a Finish Quantum Max, All in One Max, All in One, Classic tablettákra és All in One Max gélekre, valamint a Finish adalékanyagokra.

Érvényes az ország összes Rossmann üzletében, Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között