Galéria

Szexi sztárpasik 50 felett

Forrás: Nehéz elhinni, de valóban igaz: Keanu Reeves hamarosan 56 éves lesz, noha simán kinéz egy 30-as éveiben járó férfinek is. Mi lehet a titka?
Forrás: Nehéz elhinni, hogy a színész idén töltötte be az 59-et, hiszen nagyon jó formában van!
Forrás: Oké, valójában Brad Pitt már 20 évesen is őrülten jó pasi volt, de ő a bizonyíték arra, hogy az életkor csak egy szám. Hiszen idén lesz 57 éves, de mégis nagyon jól néz ki!
Forrás: Az Odaátból és a Grace Klinikából is ismert színész nemrég csatlakozott a The Walking Dead-hez, azóta pedig az egész világ felfigyelt rá. Az 54 éves Jeffrey Dean Morgan egyértelműen 50 felett lett őrülten sármos!
Forrás: Colin már a Büszkeség és balítéletben elrabolta a nők szívét, ám ahogy teltek az évek, úgy lett még nagyobb a rajongótábora. Ezt pedig nem csak színészi képességeinek köszönheti, de annak is, hogy az évek múlásával egyre vonzóbb lett. Akárcsak Clooney, úgy ő is 59 éves!
Forrás: Mióta ő lett Vasember, az egész világ egy emberként rajong érte. Pedig már fiatalabb korában is rengeteg szerepben láthattuk, ám tény, hogy 50 környékén futott be igazán.
Forrás: Az 55 éves színészért még ma is nők milliói rajonganak, és egyetértenek abban, hogy 50 felett lett igazán jó pasi a színészből.
Forrás: A jóképű színész 51 éves lett idén, és nagyon szeretnénk tudni, mi a fiatalos megjelenésének titka!
Forrás: Az Oscar-díjas színész már a 63. szülinapját is megünnepelte, és nők milliói rajonganak érte.
Forrás: A zenész mindig is könnyen rabolta el a nők szívét, de 56 felett is pont olyan szexi, ha nem szexibb, mint évtizedekkel ezelőtt.
Forrás: Nemrég az egész internet felbolydult Steve Carell friss fotói láttán. A színész, aki többnyire mindig komikus szerepeket öltött magára bebizonyította, hogy így, 58-hez közeledve van élete csúcsformájában.
Forrás: Stanley egyike azon sztároknak, akik idősebb korukban futottak be, és biztos, hogy letagadhatna jó pár évet az 59-ből!
Forrás: Ha valaki, akkor az 56 éves John Stamos tényleg előnyére változott az elmúlt években.
Forrás: Jeff egyike azoknak a sztárpasiknak, akiknek nagyon jól áll az öregedés, és egyúttal simán letagadhatna az életkorából egy tízest. Hiszen a színész idén lesz 68, de ezt meg nem mondtuk volna.
Forrás: Voldemort alakítója hamarosan 57 éves lesz, de még mindig nagyon jól néz ki!