Galéria

JOY-napok: Állítsd meg az idő kerekét a legjobb öregedésgátló termékekkel

Forrás: Bár a napi 2 liter víz elengedhetetlen 25 éves korunk felett, de sokat tehetünk a bőrünk egészsége és regenerálódása érdekében, ha elkezdünk Aloe Verat is fogyasztani. Reggelente, ugyanis egy kupaknyi nedü ragyogóbbá, kisimultabbá és üdébbé teszi a bőrünket.

A JOY-napokon pedig 25% kedvezménnyel tudod megvenni az Eredeti Aloe Vera termékeit az összes Rossmann üzletében, Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között.
Forrás: Igazi csodának számít a szépségápolásban a micellás víz, amellyel gyengéden és alaposan tudjuk eltávolítani a sminkünk utolsó maradványait is. Ez pedig ugyanolyan fontos, mint a hidratálás, hiszen csak a tökéletesen tiszta bőr tud lélegezni és megnyugodni.

A Garnier Micellás vizét 30%-al olcsóbban szerezheted be a Rossmann üzleteiben, online és az applikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között. 
Forrás: Nem hiába mondják a kozmetikusok és a bőrgyógyászok, hogy a bőrünk hidratálása kötelező, ha nem szeretnénk idő előtt ráncosodni. Este használjunk gazdagabb, krémesebb állagú hidratálókat, míg reggel könnyebben felszívódót.

A Garniel Fresh Essentials arckrém tökéletes választás, amelyet 30%-os árkedvezménnyel lehet a JOY-napokon beszerezni a Rossmann üzleteiben, online és az applikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. november 11. és 15. között.
Forrás: Napjainkban nemcsak a bőrápolási termékekkel, hanem a sminkekkel is felvehetjük a harcot a ráncok és az öregedés látható jelei ellen. Válasszunk hyarulon tartalmú alapozót, amely igazi csodaösszetevőnek számít, hiszen gyorsan és látványosan láthatjuk a változást.

A Nivea 3in1 Q10 alapozója nemcsak gyönyörűen fed, de mindennapos használatával fiatalodhatunk is. A JOY-napokon 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg az Eurofamily üzleteiben.
Forrás: Azok, akik több sminket tesznek magukra a hétköznapokban érdemes a sminklemosás első lépéseként arctejet használni a tonic előtt, amellyel kíméletesen távolíthatjuk el a bőrünkről a szennyeződéseket és az alapozót.

Az Alterra arctejeit 25%-os kedvezménnyel tudod most a kosaradba tenni a Rossmann üzletekben, online és az applikáción a JOY-napok alatt 2020. november 11. és 15. között.