Galéria

6 dolog, ami balszerencsét hoz az életedbe

Forrás: Németországban úgy tartják, hatalmas balszerencsés hozhat az, ha valakit már a szülinapja előtt felköszöntesz. Ráadásul mindkettőtökre nézve! Ezért ők a nagy napot megelőző estén összeülnek, és csak azután hangzik el az első "boldog születésnapot", hogy pontban éjfélt ütött az óra!
Forrás: Egyes hiedelmek szerint pénteken ágyneműt cserélni nem túl szerencsés ötlet, mert rémálmokat okoz. Más hagyományok szerint ugyanez a vasárnapra igaz, szóval lényeg a lényeg, jobb, ha inkább hétköznap húzol fel új ágyneműt!
Forrás: Rossz szerencsét hoz az életedbe az, ha az otthonodban van valahol törött óra. Mindegy, hogy ez karóra, falióra vagy hatalmas kakukkos óra, ha nem működik, a feng shui szerint negatív energiákat invitálsz be az életedbe, és balszerencsés dolgok történnek majd veled.
Forrás: Mindegy, hogy ez egy elszáradóban lévő csokor virág, kitömött állat vagy akár egy kagyló a tengerpartról, ha olyan dekoráció van a lakásodban, ami egykor élt, de már nem, negatív rezgéseivel tönkreteheti a hangulatodat.
Forrás: Ha új lakásba költözöl, ne vidd magaddal a régi seprűdet! A régi hiedelmek szerint ugyanis ezzel elsöpröd magad elől a jó szerencsédet, ráadásul az előző lakásban élő kis kórokozókat és aprócska rovarokat is elhozod magaddal. Ez már önmagában balszerencse!
Forrás: Úgy tartják, hogy az olyan festmények és képek, amelyek valamilyen természeti csapást, vihart, háborús jelenetet vagy roncsokat ábrázolnak, rossz energiákat és még rosszabb élethelyzeteket vonzanak be az életedbe.