Galéria

Négy tea, ami segít, hogy pihentetőbb legyen az éjszakád

Forrás: Nem véletlenül használják már nagyon régóta a macskagyökér teát az emberek arra, hogy kikapcsolódjanak, és jót aludjanak. A benne lévő gyógynövények ugyanis pihentetik az idegrendszert, elaltatnak, ráadásul a fejfájások és migrének ellen is hatásos.
Forrás: A kamilla tea pozitív hatásait nem kell bizonygatnunk, hiszen nem csak a gyomorproblémákra, gyulladások ellen jó, hanem az alvásban is segít. Ha lefekvés előtt egy órával megiszol egy bögrével, sokkal nyugodtabbnak érezheted magad, és könnyebb lesz elaludni is.
Forrás: A levendula illata csodákat tesz az emberi elmével. Mindössze egyetlen bögre segít mentálisan kikapcsolódni, álmosabbá tesz, és ezáltal gyorsabban képes leszel elaludni. Sőt, akkor is érdemes fogyasztani, ha lázzal, gyulladással küzdesz, hiszen ezek ellen is hatékony.
Forrás: A fahéj illata magával ragadó, az íze pedig isteni, ráadásul teaként fogyasztva rengeteg jótékony hatása van. Nem csak az emésztésedet javítja, de csökkenti a vércukorszintet, és egyúttal a pihentető alvás biztosításában is kiveszi a részét.