Galéria

Vicces felvételek a brit királyi család életéből

Forrás:

A testvérek közti vetélkedés felnőtt korban sem marad abba: hiába áll a trónöröklési listán Vilmos előrébb, egy 2017-es jótékonysági futóversenyen lemaradt az öccse mögött, hiába próbált mindent bevetni. Katalin a nevető harmadikként közelít a cél felé.


Forrás:

Első ránézésre ezen a fotón az a szerelmes pillantás tűnik fel, amit Meghan Markle vet az ő vörös hercegére, Harry-re. Ám ha jobban megnézzük a képet, akkor nem kerülheti el a figyelmünket, hogy a hercegné jobbján ülő Vilmos herceg bizony elszundított egy pillanatra. Ami nem is csoda: a kép két nappal azután készült a Westminster apátságban, hogy Kate Middleton világra hozta a hercegi pár harmadik gyermekét, a kis Lajost.


Forrás:

Harry herceg már azelőtt is jól megértette magát a gyerekekkel, mielőtt a fia megszületett volna. 2017-ben Torontóban egy kosárlabdameccset nézett a sérült katonáknak és háborús veteránoknak szervezett Invictus Játékokon, amikor a mellette ülő kétéves Emily Henson elkezdte megdézsmálni a pattogatott kukoricáját. Harry először észre sem vette, hogy paralimpikon barátjának lánya kiszolgálja magát a hercegi csemegéből, majd amikor rajtakapta a leányzót, mókás arcokat vágva szórakoztatta a kis Emily-t.


Forrás:

Ahhoz képest, hogy az Egyesült Királyság jövendőbeli uralkodójáról beszélünk, Károly hercegről elég szép számban készülnek mókás felvételek. Ezen például öltönyben küzd egy mászófalon egy 2012-es New Jersey-ben tett látogatás alkalmával.


Forrás:

Úgy látszik az öltöny mástól sem tartja vissza Károly herceget, akár a házimunkának is nekiugrik benne. Persze a látszat csal, egy pillanatra se gondoljuk, hogy a kép a Kensington-palota vagy a Clarence House mosókonyhájában készült. Katalin hercegné és apósa Kamilla hercegné társaságában egy galériába látogattak, ahol selyemképet készítettek és erre vasalnak rá éppen.


Forrás:

Sarolta hercegnőnek általában nem jelent nagy gondot, hogy magára vonzza a figyelmet még olyan nevezetes eseményeken is, mint Meghan Markle és Harry herceg esküvője. Ezen a napon készültek róla elhíresült nyelvöltögetős fotók is, ám ez a felvétel szerintünk legalább olyan vicces. A kis hercegnő éppen tüsszenteni készül, és úgy látszik annyira bizsergett már az orra, hogy a kezével még vezényelt is egyet az óriási hapcihoz, ami a következő pillanatban kiszakadt belőle.


Forrás:

Mindegy, hogy hány éves valaki, a hó biztosan játékos kisgyerekké változtatja, még akkor is, ha az illetőből egy nap király lesz, a feleségéből pedig királyné. A mindig türelmesen és derűsen mosolygó Vilmost nem éppen kellemes meglepetésként érte az a jéghideg hógolyó, amivel felesége megdobta. Katalin viszont láthatóan jól szórakozott.


Forrás:

Vilmos herceg ezen a fotón is meglehetősen laposakat pislog – akár úgy is tűnhetne, mintha egy hosszú műszak után állna a konyhában – persze nem biztos, hogy akkor is ennyi lelkesen tapsoló kolléga venné körül, mint ebben a montreali konyhában 2011-ben.


Forrás:

Hát ez bizony nem a legszerencsésebb kép, ami Kamilláról készült. Cornwall hercegnéje éppen egy tejüzemben kóstol fagylaltot. Nehéz eldönteni, hogy a hidegtől húzza össze az arcát vagy pedig nem ízlett neki a hideg édesség.