Galéria

Híres nők, akik utálták a várandosságukat

Forrás:

Mariah Carey 2011-ben hozta világra ikergyermekeit, és bevallotta, hogy bizony számtalan dolgot utált a terhessége alatt – főleg a testével kapcsolatosakat. Gayle Kingnek adott interjújában elmondta, hogy csúnyának érezte magát, és hogy az akkori férje, Nick Cannon nem engedte, hogy meztelenül mutatkozzon előtte – még a kádban sem! Csoda, hogy elváltak?


Forrás:

A színésznő 2008-ban hozta a világra kisfiát és elmondása szerint nagyon örült neki, hogy már nem volt terhes többé.

„Újdonsült anyaként azt kellene mondanom, hogy milyen csodálatos volt állapotosnak lenni. Nos, ez nem így történt. Az az igazság, hogy imádom a babámat, de a többi része szívás volt. Teljesen kicsinált. Utáltam... utáltam kövérnek lenni – mesélte a színésznő a New Zealand Heraldnak. – A hormonjaim mindenre hatással voltak, úgy viselkedtem, mint valami őrült. Képes voltam összeveszni a pasimmal azon, hogy hogy készítette el a kávémat.”


Forrás:

„Egy részem nem olyan, mint azoké a nőké, akik szeretnek terhesek lenni – mondta Hilary Duff a Parade magazinnak. – Szeretem a babámat, és hiányzik az az érzés, amikor még a hasamban rugdosott, de alig vártam, hogy megszülessen, és ne legyek már állapotos.”


Forrás:

Kim Kardashian és rapper férje, Kanye West, felrázták a világot, amikor bejelentették, hogy első gyermeküket várják. A pár nagyon izgatott volt, azonban Kim elárulta, hogy terhessége közel sem volt sétagalopp.

„Nem mondanám, hogy könnyű volt – mondta az Entertainment Tonightban. – Amikor a nők azt mondják, hogy a terhesség szórakoztató és imádják, akkor nem kell egyetértenem velük. Még akkor sem, ha a nővérem azt mondja, könnyű, mert nem mindenkinek az.”


Forrás: Amikor Christina Applegate 2010-ben terhes volt, George Lopeznek egyszer viccesen azt nyilatkozta: „Szeretek gyereket csinálni..., de nehéz is, mert nem mondanak el mindent. Ez az élet csodája, egész idő alatt varázslatosan érzed magad. Mekkora baromság! Kövérnek érzed magad és kimerültnek...” De mégsem utálhatjuk őt azért, mert igazat mondott, nemde?