Galéria

7 sztáranyuka, akik őszintén beszéltek szülés utáni alakjukról

Forrás: Pink második gyermeke születése után pár hónappal megosztott egy fotót, amint az edzőteremben van. A kép mellé írt szöveggel pedig nagyon sok rajongó egyetértett!"El tudjátok hinni, hogy 72 és fél kiló vagyok, és 160 cm? Az 'általános mércék' szerint így túlsúlyos vagyok. Tudom, hogy nem vagyok a célban, vagy annak közelében így a második baba után, de basszus, nem érzem magam kövérnek. Az egyetlen dolog, amit érzek, én vagyok. Maradjatok távol a mérlegtől, hölgyek!"
Forrás:

Kate Hudson kislánya október elején született meg, közel két hónappal később pedig egy őszinte posztban mutatta meg a színésznő szülés utáni alakját. Elárulta, hogy úgy érzi, jelenleg az egészségre kell koncentrálnia, és nem akarja túlzásba vinni az edzést.

Hiszen a szoptatás, valamint a családdal töltött idő nagyon fontos neki, azonban erős testét mindenképpen vissza akarja kapni. Ekkor mutatta meg, hogy néz ki alakja 2 hónappal a baba érkezése után.


Forrás:

A modell mindig is híres volt őszinte véleményéről, és sosem félt olyan fotókat megosztani magáról a neten, amelyeken nem tűnt tökéletesnek. Miután megszületett második gyermeke, közzétett egy őszinte fotót magáról és férjéről, főszerepben szülés utáni alakjáról.

"Tudom, hogy nehéz elfelejteni (nem találom a jobb szavakat) azt, hogy a 'régi' megszokott tested hogy néz ki, amikor körülötted mindenki tökéletes. Én sem hívom ezt 'testi önbizalomnak', mert nem tartok még ott. Még mindig nagyon szégyellős vagyok. De örülök, hogy segíthetek másoknak abban, hogy jobban érezzék magukat" - írta a posztok mellé.


Forrás: 2017-ben született meg a híres teniszezőnő kisbabája, ő pedig nem sokkal később elmesélte egy interjúban, mit érzett az alakjával kapcsolatban."Miután kijöttem [a kórházból], volt hasam, de azt gondoltam, ez azért elég király. Van hasam, mert egy kisbaba volt ott."Serena Williams gyermeke császármetszéssel jött világra, és ennek nyomát eleinte nehezen szokta meg a teniszezőnő. Ugyanakkor a gyermeke miatt egy percig sem gondolkodott rajta, és teljesen elfogadta testét.
Forrás:

Nem sokkal azután, hogy megszületett a színésznő kisfia, ő közzétett egy posztot az Instájára, amint egy farmernadrágból sortot csinál. Melléírta, hogy "nincs semmi szégyellnivaló a terhesség alatti hízásban (vagy bármikor)", a poszt pedig nagy siker volt. "Nincs abban semmi ciki, ha hosszabb időbe telik valakinek megszabadulni a súlyfeleslegtől (ha egyáltalán fogyni szeretnél). Nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy összeomlasz, és elkészített a saját rövidnacidat, mert a tavaly nyári rövidnadrág túl szűk az idei nyári combjaidhoz. A test változik. A test növekszik. A test kisebb lesz. Ezt szeretni kell."


Forrás: A színésznő elmondta, hogy ő valószínűleg nem lesz az a nő, aki a szülés után visszatér eredeti alakjához, és ez kicsit sem zavarja. Beismerte a szülés után, hogy nincs tökéletes formában, és azt is, hogy pont olyan, mint bárki más."A rólam készült képek a magazinban nagylelkűen meg lettek szerkesztve, hogy a legjobb oldalamat mutassák, és biztosítalak titeket, hogy a jó megvilágítás is segített. Az igazság, hogy egy anyuka vagyok, és úgy is nézek ki."
Forrás:

A Titanic gyönyörű sztárja is őszintén beszélt arról, hogy miután megszületett a gyermeke, a mellei nagyon sokat változtak, és a hasán is meglátszott a terhesség nyoma. "Jól vagyok... Nem nézek úgy a tükörbe, hogy 'Oh, de jól nézek ki!' Persze, hogy nem. Senki sem tökéletes. Nem hiszek a tökéletességben. De hiszek abban, hogy 'ez vagyok én, és nem vagyok hibátlan!' Büszke vagyok erre."