Galéria

Milyen trükkökkel helyettesítheted a kávét?

Forrás:

Ez a pár percig tartó mozgás javítja a vérkeringést az oxigénellátást és csökkenti a stresszt. Érdemes ezzel indítanod a napot, és ha munka közben úgy érzed kicsit elpilledtél újra megismételned.


Forrás:

Naponta legalább hatszor eszem kisebb adagokat (és minden étkezés előtt fél órával megiszom egy pohár vizet), így szinten tartom a vércukor szintemet, elkerülve a kajakómát. Figyelek rá, hogy elég fehérjét, szénhidrátot és rostot egyek, és messzire elkerülöm a zsíros ételeket.


Forrás:

A mélylégzés lelassítja a szívritmus, csökkenti a vérnyomást és az idegi feszültséget. Ha naponta 10-15 percig tudatosan így lélegzel, azzal sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz.


Forrás:

Tudom magamról, ha fél órával később fekszem le, mint szoktam, akkor sokkal fáradtabban fogok kelni és minimum háromszor lenyomom majd a szundigombot. Éppen ezért ügyelek rá, hogy minden nap ugyanakkor feküdjek és keljek, beleértve a hétvégéket is.


Forrás:

Na jó ez nem teljesen igaz, de törekszem rá, és remélem hamarosan már anélkül is menni fog, hogy figyelnem kelljen erre. Ez ugyanis nem csak azért fontos, hogy az ember jobban nézzen ki, vagy hogy magabiztosabbnak tűnjön. Ha görbén ülsz a súlypontod nem a test középvonalába esik, ezért a szervezeted több energiát kell, hogy fordítson arra, hogy egyensúlyban tartson.