Galéria

5 híres ember, akinek a mentális állapotán még többet rontott a koronavírus járvány

Forrás: A Pretty Little Liars színésznője gyakran túlgondolja a dolgokat, és emiatt gyakran szenved pánikrohamokban is. A vírustól rettegve gyakran voltak pánikrohamai, de néhány nehéz hét után a meditáció, a sport és új szerelme segítségével leküzdötte ezeket.
Forrás: Selena sokat tett azért, hogy ne boruljon ki teljesen a vesztegzár alatt, hiszen retteg a betegségektől, emiatt pedig folyamatosan szorong. A közösségi oldalakon árulta el, hogy azért, hogy ne legyenek pánikrohamai, kutyájával tölt sok időt, egy viselkedésről szóló könyvet olvas, ami segít helyrebillenteni a mentális egyensúlyát és jógázik.
Forrás: Dakota Johnson tizenéves kora óta küzd a depresszió ellen, a vírushelyzet jelenléte óta pedig komoly alvászavarai vannak. Van, hogy egész éjjel nem tud aludni, és a világ helyzetén gondolkozik. Igyekszik a tanult módszerekkel küzdeni démonai ellen.
Forrás: Shawn Mendes maga is hajlamos a szorongásra, amit a bezártság még jobban kihozott belőle, ezért kiállt rajongói elé a közösségi oldalakon, és arra szólította fel őket, hogy meditáljanak és sportoljanak, hiszen neki is ezek segítenek, mikor rátör a feszültség.
Forrás: Bár mindig vidámnak tűnik a színésznő arca, Emma Stone egészen fiatal kora óta küzd szorongással és pánikrohamokkal, amiket bár sokszor kordában tud tartani, a pandémia helyzet nem kímélte az ő mentális egyensúlyát sem. Számára a működő módszer az, hogy folyamatosan leírja gondolatait, majd megsemmisíti a papírokat.