Galéria

Sztárok, akik megbánták, hogy levetkőztek a kamerák előtt

Forrás: A színésznő sokáig tartózkodott a meztelen jelenetektől, de a Hotel Chevalier rövidfilmben, valamint a Goya kísérteteiben is megmutatta testét. A színésznő később elmondta, hogy nagyon sajnálja, amiért nem hallgatott akkoriban a megérzéseire, és a jövőben biztosan odafigyel erre. Ma már úgy véli, időnként a legerősebb dolog, amit tehetsz nem más, ha nemet mondasz. Natalie Portmant leginkább azért zavarja ez az egész, mert vetkőzős felvételei több pornóoldalra is felkerültek, noha eredetileg azért egyezett bele a lenge forgatásba, mert azok drámaian hozzátettek a történethez. Erre mégis ez lett a vége!
Forrás: A színésznő leghíresebb vetkőzős jelenete karrierje kezdetéről, a Titanicból származik. Kate Winslet azóta egy-két alkalommal még megmutatta testét a kamerák előtt, de valójában egyáltalán nem örül annak, hogy sokan ezzel kötik őt össze. A Titanic idején azért bólintott rá a meztelenségre, mert nagyon szeretett volna befutni, és nem mert nemet mondani, de későbbi vetkőzős jeleneteit is megbánta. "Nem akarom, hogy annak a színésznőnek tartsanak, aki mindig kirakja a melleit." De ugyanakkor újra és újra rábólint ezekre a szerepekre, amiről a következőt nyilatkozta:

"Határozottan az évtized hipokratája vagyok emiatt. Szóval lehet, hogy inkább többet nem is mondom [hogy megbántam]."
Forrás: Taylor Lautner az Alkonyat-filmekben gyakran mutatkozott póló nélkül, és bár ennél tovább nem ment, még ezt is megbánta. "Nagyon keményen dolgoztam, hogy a szerepért formába jöjjek. A motivációként a film és a rajongók szolgáltak, de nem akarom, hogy csak a testemről legyek híres. Ha választanom kéne, sosem venném le a pólómat még egyszer filmben, de ez nem túl reális gondolat. De az tuti, hogy én nem fogom kérni [hogy levehessem]."
Forrás: A színésznő részben formás idomainak köszönheti azt, hogy befutott, és nem egyszer le is vetkőzött olyan magazinoknak, mint a Playboy. Számtalan meztelen filmjelenetéről nem is beszélve! Azonban néhány éve elárulta, hogy megbánta az egészet, ugyanis nem gondolt bele abba, a gyerekeire ez később milyen hatással lesz. "A gyerekeimből viccet csinálnak, mert meztelenül pózoltam."
Forrás: Karrierje kezdetén Helen Mirren nem mondott nemet a vetkőzős jelenetekre. Nem szerette volna ugyanis, ha azt gondolják róla, hogy karót nyelt, túl prűd, és emiatt bukjon el szerepeket. Azonban ő egy pillanatig sem élvezte ezeket a forgatásokat. "Talán úgy tűnik, nincsenek gátlásaim, de igenis vannak. Mindig is gondot okozott számomra, hogy meztelen jeleneteket forgatok. Valójában gyűlöltem. Sosem éreztem magam jól. Egyáltalán nem élveztem. Borzasztó volt az egész." Azóta nem is vállalt be ilyet, és hozzátette, az öregedésnek az az egyik előnye, hogy nem is várják el tőle.
Forrás: A színésznő villantós jelenetére még az is emlékszik, aki sosem látta az Elemi ösztönt. De tudtad, hogy Sharon Stone elképesztően dühös volt emiatt? Eredetileg szó sem volt arról, ilyen pikáns felvétel fog készülni, és a székben még fehérnemű lapult a szoknyája alatt. A rendező viszont úgy vélte, a ruhadarab teljesen elvonja a figyelmet, ezért jobb lenne, ha levenné, és megígérte, hogy semmi sem fog látszani majd. Amikor viszont a bemutatón szembesült azzal, hogy mennyi mindent látnak belőle a nézők, borzasztóan dühös lett, félrevonta a rendezőt, és lekevert neki egy pofont, amiért még csak nem is figyelmeztette előre.
Forrás: A Trónok harca kezdetén Emilia Clarke-ot többször is láthattuk meztelenül, de később felhagyott ezzel a színésznő. Már akkoriban is utálta, hogy le kell vetkőznie, és cikinek érezte, amikor a szüleivel együtt nézte végig ezeket a jeleneteket - akik egyébként nem nagyon örültek annak, hogy így látják gyereküket. Azonban a sorozat kezdetén még túl fiatal volt, karrierje elején járt, és a készítők visszaéltek azzal, hogy nem mondhat nemet. Azóta azonban nem hajlandó levetkőzni a kamerák előtt!
Forrás: A színésznő majdnem elutasította Az utolsó csók című film főszerepét, amikor megtudta, hogy le kell vetkőznie egy szexjelenet miatt. Rachel Bilson ugyanis úgy véli, hogy a legtöbb filmben elkerülhető lenne a meztelenkedés, és ő maga egyáltalán nem szereti ezeket leforgatni. Kifejezetten kellemetlennek érezte az egész jelenetet, azóta pedig soha többet nem vetkőzött le szerep kedvéért.