Galéria

Sztárok, akik sokan szerint a saját nemükhöz vonzódnak

Forrás: Olyan régóta téma már, hogy Oprah leszbikus... Sőt egész konkrét elmétek születtek már arról, hogy igazából a szintén tévés személyiség, Gayle King a párja. A talk show-k nagyasszonya szerint viszont ez egyszerűen nem igaz, és megnyugtat mindenki, nem titkolná, ha meleg lenne.
Forrás: Mikor 2012-ben egy újságíró elárulta a sztárnak, hogy az a pletyka járja, hogy meleg, Jeremy csak ennyit válaszolt: "Ez nem igaz". Hát ennyi...
Forrás: A két színész barátsága valóban régre tekint vissza, talán ez szúrhatja sokak szemét Hollywoodban? A romantikus szál kapcsolatukban természetes nem igaz, ám Matt sokáig nem volt hajlandó tagadni ezeket a Good Will Hunting óta terjedő pletykákat. A homoszexualitás gyanújába keveredett filmcsillag egy interjúban néhány éve egy interjúban így indokolta:  "Nem álltam neki letagadni, mert nem akartam megsérteni meleg barátait, és úgy tenni, mintha a melegség valami kibaszott betegség lenne, amitől szabadulni akarok".
Forrás: Mindez egy, azóta törölt április 1-jei CNN bejegyzés miatt, ami így szólt: "A híres popsztár, Bruno Mars elismerte, hogy homoszexuális". Az énekes képviselője akkor azt nyilatkozta, hogy ez teljességgel kitalált, hamis történet (melyet még a New York Times is idézett!), Bruno pedig azóta sem mondott semmit az ügyről, de barátnőjével, Jessica Cabannal köszöni szépen jól megvan.
Forrás: Végülis eddig csak három nőt vett feleségül...
Forrás: Annak idején Perez Hilton kezdte terjeszteni a pletykát, amire a sztár csak ennyit reagált: "Tudom, hogy nagyon addiktív ilyen dolgokat olvasni, de engem ez csak szórakoztat. Őszintén szólva, ha a legrosszabb, amit a sajtó elő tud szedni róla, hogy meleg vagyok, akkor szerintem nincs semmi gond".
Forrás: A színésznő nem akad fent azon, hogy sokak szerint a nőkhöz vonzódik, ugyanis állítása szerint már kislánykorában is sokan ezt gondolták róla. Az igazság viszont csak annyi, hogy mindig is jobban szerette a férfiak társaságát, így az ő viselkedése is kicsit pasis lett az évek során.