Galéria

Részletek, amiket tutira sosem vettél észre sikerfilmekben

Forrás: Míg az első HP-filmben minden boszorkánynak és varázslónak tökéletesre volt kötve a nyakkendője, a harmadik részben már úgy álltak a fiatalok nyakkendői és ingjei, ahogy valóban megkötötték volna egy bentlakásos iskolában, azaz totál kuszán.
Forrás: A Baby Driver című filmben a kávézóban, ahol a karakterek megismerkednek, pont az a kép a tapéta, ami azon a képeslapon van, amit a főszereplő a film végén a börtönben kap.
Forrás: A Shrek 2-ben egy lovag Shrekre céloz egy borsdarálóval. Ez csak azért gond, mert a történet szerint sokkal korábban játszódik a jelenet, mint 1842, mikor a borsdarálót feltalálták.
Forrás: Shia LaBeouf a Transformersben transformerses alsónadrágot villant a filmben. Micsoda apró menőség!
Forrás: A Men In Black II-ben T ügynök azt mondja a pincérnőnek, hogy házasodjon meg, legyen egy csomó gyereke. Ez meg is történik, ugyanis 10 évvel később a Men In Black III-ban a pincérnő nyit ajtót anyukaként.
Forrás: A boldogság nyomában című végigzokogós filmben Will Smith karaktere mögött elsétál az igazi Christopher Paul Gardner, akiről a főszereplőt mintázták.
Forrás: A Zootopia elefántjának nem véletlenül Nangi a neve, ugyanis ez a szó hindi nyelven meztelent jelent.
Forrás: A kis hableány egy valós festményt lát, mikor rácsodálkozik a tűzre, a kép címe Magdalene és az égő láng, Georges de La Tour festette a 17. században.