Galéria

10 trend, amit a TikTok tett fel igazán a divattérképre

Forrás: Pár éve még nem feltétlen dobtunk volna a melegítőnk mellé egy nyakláncot, de már más idők járnak. És ami azt illeti, nem is olyan rossz ez a párosítás, nem?
Forrás: Jó, igazából konkrétan a batikolt melegítők mentek a legnagyobbat a TikTokon, de jobban belegondolva egy ideje minden menő, ami erre a sémára épül. Halseyt tavaly kapták lencsevégre ebben a szettben!
Forrás: A régi szép időkben még Marky Mark, azaz Mark Wahlberg és Kate Moss feszített ezekben a darabokban, majd pár évet ugrottunk az időben, és Justin Bieber Calvin Klein fehérneműs fotóival volt tele minden. Lehet ennek is köszönhető, hogy a fiatalabb generáció ennyire rákapott a dologra, és az újdonság délibáb érzetére. Egy biztos, még mindig az egyik legmenőbb darabok közé tartoznak ezek az együttesek.
Forrás: Bizony-bizony ők is innen indultak el, és persze a streetwear irányzat újabb és újabb darabjai erre csak ráerősítettek. A legtöbben bővebb nadrágokkal párosítják, vagy szimplán csak biciklis nadrággal.
Forrás: A retró hangulat egy pillanatra sem csillapodik, ami a kiegészítőket sem kerülte el. És ha már itt tartunk, sok helyen azt írják, hogy a szakadt farmer reneszánsza is a TikTok érdeme.
Forrás: A sportcipőknek is a social media adott egy újabb lendületet.
Forrás: A hasvillantás sem volt egy ismeretlen fogalom, ám hirtelen ismét megnőtt a kereslet ezen darabok iránt.
Forrás: A virágoktól kezdve a pillangókon át bármilyen nyomat szóba jöhet, a lényeg úgyis az anyagon van!
Forrás: Ami azt illeti az ingekre se kaptunk volna fel egy sima sportos darabot, ha a trendek nem úgy hozzák. Vagy mégis?! Ki tudja!
Forrás: A brit énekes kardigánja kapcsán, számos DIY videó született, így sokan meg se vették ugyanezt a darabot (ami valahol nem is annyira meglepő, hiszen átszámolva körülbelül 530 ezer forintba kerül), hanem inkább kötöttek egyet maguknak. A kardigán pedig legyen az bármilyen tényleg az év egyik legnagyobb sikere, ami még Harry exét, Taylor Swiftet is dalra ihlette.