Galéria

8 romantikus film, amiről talán még nem is hallottál, pedig érdemes megnézni őket

Forrás: Amikor Maggie megismeri Johnt, hamar beleszeret a frissen elvált férfibe, és gyorsan egybe is kelnek. Azonban a házasságuk kezdetén a nő rájön, hogy mégsem passzolnak igazán össze, sőt, nem is ismerik egymást, és férjének valójában exfelesége mellett lenne a helye. Ezért kieszel egy tervet, és megpróbálja őket ismét összehozni, megannyi trükk bevetésével. Nem éppen hétköznapi cselekmény, és épp ettől lesz olyan kiemelkedő!
Forrás: Burt és Verona hamarosan szülők lesznek, és családi életük megkezdéséhez a tökéletes helyet keresik. Ezért útra kelnek az Egyesült Államokban, hogy megtalálják jövendőbeli otthonukat. Az utazás során viszont rengeteg balszerencse éri őket, miközben új ismeretségeket kötnek, és régi barátságokat elevenítenek fel. Érdekes és megható történet, amiben ugyanakkor rengeteg vicces pillanat is szerepet kap, ráadásul a főszerepben John Krasinskit és Maya Rudolphot láthatod!
Forrás: Ez a film tele van híres színészekkel, de könnyen lehet, hogy eddig elkerülte a figyelmedet. Jake és barátnője, Jess (akiket egyébként Channing Tatum és Jenna Dewan alakított) középiskolai barátaikat látogatják meg, hogy aztán együtt menjenek tovább a 10 éves találkozóra. A helyszínre érkezve viszont mindenkiben feltörnek a régi érzések, pláne Jake részéről, aki összefut első nagy szerelmével, Maryvel. A lánnyal sosem kapták meg a lehetőséget egy tökéletes lezárásra, de most, az iskolai találkozón ennek hiánya mindennél erősebbé válik.
Forrás: Jessica James épp egy szakításon van túl, és bár New York tele van izgalmas lehetőségekkel arra, hogy továbblépjen a csalódásból, ez azért nem megy olyan egyszerűen. Ezért úgy dönt, hogy elmegy randizni a frissen elvált Boone-nal, ám a randi során rájön, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra. A férfivel viszont jó barátságot kötnek, és Jessica elindul egy úton a változás felé, hogy megtalálja önmagát, és a régóta keresett boldogságát.
Forrás: Harper és Charlie igazi munkamániás fiatalok, akik fényes karrierre vágynak, ezért egy-egy nehéz főnök mellett élik az asszisztensek pörgős életét. Mígnem egy váratlan találkozás során különös ötletük támad: megpróbálják összehozni egymással főnökeiket, hogy végre nekik is legyen egy kis szabadidejük. De hamar kiderül, hogy nemcsak két másik ember érzéseit nehéz irányítani, hanem egyúttal a sajátjukat is.
Forrás: Miután Honey egy szörnyű munkanapot tudhat maga mögött, részt vesz egy feminista nőknek tartott rendezvényen, ahol rövidesen két új barátnővel gazdagodik. A három nőnek szokása, hogy mindig elérhetetlen férfiakba szeret bele, ezért fogadalmat tesznek: mostantól csakis "jó srácokkal" randiznak. Csakhogy ez nem olyan egyszerű ebben a modern világban, ahol mindenki ismerkedni szeretne, de nem mindenki ugyanazzal a céllal teszi ezt. Kicsit Szex és New York hangulata van a filmnek, úgyhogy ha imádtad a sorozatot, ezt is érdemes megnézned!
Forrás: Adott két szingli barát, akik a nyári esküvőszezont szeretnék valahogy átvészelni. Hogy ne kelljen egyedül részt venniük a véget nem érő lagzisorozaton, úgy döntenek, hogy elkísérik egymást plusz egy főként minden esküvőre. Persze ezzel rengeteg kínos helyzetnek teszik ki magukat, és akarva-akaratlanul is szembetalálják magukat az örök kérdéssel: "ti együtt vagytok?" De vajon lehet csak barátság két ember között, akik ennyire közel állnak egymáshoz?
Forrás:

A Netflix tavalyi újdonságának egyik legnagyobb előnye, hogy a történet tényleg realisztikus. Nem próbálja cukormázas köntösbe rejteni a valóságot, és bár néha szomorúvá válik ettől a sztori, ugyanakkor nagyon igazzá is. A főszereplőnk Jenny, aki egy fájdalmas szakítás után még egy utolsó szuper éjszakát szeretne eltölteni New Yorkban legjobb barátnői társaságában. Megvan benne minden, ami kell: szerelem, barátság, jó poénok és a továbblépés fontossága.