Galéria

6 sztár, akit karrierje kezdetén túl pufinak találtak Hollywoodhoz

Forrás: Gondoltad volna, hogy Pretty Little Liars csinos színésznőjére egy alkalommal azt mondta egy castingos, hogy túl kövér egy szerephez? Mi nem tudjuk, Ashley melyik világban számít 36-os méretével kövérnek, de a miénkben biztos, hogy nem!
Forrás: Kelly Clarkson világéletében küzdött a testképével és az önbizalmával, fiatalon pedig nem egy olyan meghallgatást élt át, ahol kinézete miatt szórták ki a rostán: „Pedig keményen dolgoztam… Fura volt, azt hinné az ember, hogy csak modellválogatáson van ilyen.” Élete legboldogtalanabb időszakának tartja, mikor megpróbált megfelelni az elvárásoknak, és sanyargatta magát: „Kimerült voltam, olyan keményen dolgoztam, mint azelőtt soha és egészségtelenül éltem. De a nyomás csak még nagyobb volt rajtam. Emberek magazinborítókat tettek elém rajtuk más nőkkel és ilyeneket mondtak, hogy ‘ezzel kell versenyezned’. Ma már egyszerűen besétálok a szobába, rájuk nézek és úgy vagyok vele, mondják, ha merik.”
Forrás: Szerintünk az egyik legklasszabb dolog, amit eltanulhatunk Jennifer Lawrencetől, hogy nem érdeklik a gonoszkodó beszólások, hiszen imádja a finom ételeket, és nem mondana le róluk csak azért, hogy xxs-es ruhákat hordjon. Bár Hollywoodban őt már a husisabb lányok között tartják számon, a színésznő nem hajlandó fogyókúrázni. "Inkább kicsit ducinak nézek ki a vásznon és normális embernek a való életben" - nyilatkozta egy interjúban.
Forrás:

Amber egészen fiatalon csöppent bele a hollywoodi körforgásba, ám sikerei nem védték meg a kíméletlen beszólásoktól. Egy interjúban elmesélt, hogy a Négyen egy gatyában sikere idején felhívta az ügynöke, aki egy gyors gratuláció után kerek perec közölte vele, ha valamit el akar érni, akkor gyorsan fogyjon le, mert ez így nem mehet tovább.


Forrás: Jennifer Lopez egyike a világ legirigyeltebb és legvágyottabb nőinek. De ez nem volt mindig így. J.Lo már több alkalommal elárulta, karrierje hajnalán nem egyszer célozgattak neki arra, hogy adjon le pár kilót, őt azonban nem érdekelte, ki mit gondol, és formás alakjával meg sem állt a hírnévig.
Forrás: Ashley nők millióit inspirálja a világon, hogy merjenek önmaguk lenni, de ez nem jelenti azt, hogy ő is mindig ilyen magabiztos volt. Fiatalon rengeteg bántást kapott az alakja miatt, még a családja sem hitt benne, ám kemény munkával felküzdötte magát a csúcsra a dupla nullás modellek világában. Mára viszont már szinte nincs olyan divatház, aki nem dolgozott vele, a Victoria's Secretet viszont a mai napig keményen bírálja, hogy nem nyitnak a plus size modellek felé.