Galéria

10 dolog, amire Meghan rávette Harry-t

Forrás:

Meghan hamar elkezdte eltiltani férjétől a neki nem szimpatikus embereket. Károsnak nyilvánította például a herceg jó barátját, Tom Inskippet, akivel már gyerekkoruk óta nagyon jóban vannak, ám állítólag együtt csajoztak tinikorukban, ez pedig nagyon zavarta Harry feleségét. Ugyanígy tiltólistára került Harry herceg Astrid Hardbord nevű barátja is, aki bár már házas, Meghan szerint szintén kissé veszélyes férjére.


Forrás:

Meghan egészen más neveltetést szán kisfiának, mint amit Harry kapott, így a királyi család bejáratott dadusaiból sem kért. Meghan kizárólag amerikai származású dadára volt hajlandó bízni gyermekét, és ha lehetett, a feladatra mindig férfit szeretett volna alkalmazni.
Forrás:

A brit királyi család mi mást támogatna, ha nem az angol divattervezőket? Meghan esküvői ruháját azonban mégsem egy brit divatház jegyzi, hanem a Givenchy. Igaz, a francia márka művészeti igazgatója a brit Clare Waight Keller, de azért na.
Forrás:

Meghan megtörte a hagyományokat azzal, hogy róla nem készültek a szülés után néhány órával a fotók a kórház előtt. Harry herceg kedvese már a szülés előtt kijelentette, hogy újszülött gyermekével nem akar sehol sem pózolni, számára ez ennél sokkal intimebb dolog, így ez az első képek egyik a kis Archie-ról.
Forrás:

Katalinnal és Vilmossal ellentétben, Meghan és Harry elég hamar eldöntötték, hogy ők bizony nem a Kensington-palotában tervezik élni az életüket. Az egyre növekvő feszültség hatására rekordsebességgel fejezték be 3 millió fontért felújított otthonukat. Azóta már át is költöztek onnan Amerikába.
Forrás:

Láttál már Katalinról és Vilmosról hasonló fotót? Nem véletlen, hogy nem. Mondhatnánk, hogy a csók teljesen természetes a párok között, de hát a királyi családról van szó, így nem az. Ám Meghant és Harry-t ez nem mindig érdekelte.
Forrás:

Karácsonykor az egész királyi család leutazik Sandringhambe, hogy ott az uralkodóval töltsék az ünnepeket. Így tettek egykor Harryék is annak ellenére, hogy Meghan nagyon közeli kapcsolatot ápol anyukájával, és szomorú volt, amiért nem tudott vele lenni karácsonykor. Szóval Meghan gondolt egyet, és rávette Harry-t, hogy szegjék meg a hagyományt, és ne II. Erzsébet királynővel ünnepeljenek, hanem utazzanak Amerikába néhány hétre, ahonnan aztán bejelentették a Megxitet.
Forrás:

Meghan nagy állatbarát, és nem nézi jó szemmel a vadászat semelyik formáját sem. Pedig ennek a királyi családban nagy hagyománya van, Harry az elmúlt években mégsem jelent meg egyetlen ilyen eseményen sem.