Galéria

Mellrákellenes október: Ezeken a helyeken segíthetsz a kampányban

Forrás: A főváros új bisztró pubja, a High Five Budapest a kampányhoz csatlakozva egész októberben rózsaszín palacsintákat és koktélokkal várja vendégeit, az ezekből származó bevétel 15 százalékát pedig az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen szervezetnek ajánlják fel.
Forrás: Október 17-18. között a Pink Gasztro Kampány részeként a mellrák elleni küzdelem és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet különleges, pink színűre hangolt kürtőskalács-desszertjeivel.
Forrás: Október 26-28. között teljesítsd a világ bármely pontján, szabadban vagy futópadon a fél-, negyed-, nyolcadmaratoni futamot, vagy a 2,5 kilométeres gyerek/kezdő/újrakezdő távot, támogatva az "ESÉLY A GYÓGYULÁSRA" rákbetegek győri egyesületét.
Forrás: Egy hónapon át fut a kampány, amelyben Varga Dániel, Kulka János és még egy tucat közismert férfi öltözött rózsaszínbe – hogy hangsúlyozzák a férfiak szerepét a mellrák elleni küzdelemben. A férfiak is tehetnek a korai felismerésért! 
Kövesd te is figyelemmel az eseményt, és vedd rá férfi ismerőseidet is a kampányolásra!
Forrás: Hordj egész októberben rózsaszín szalagot a ruhádon, ezzel is felhívhatod a figyelmet a szűrések fontosságára.
Forrás: A Bubó étterem rózsaszín spagettit kínál októberben, sőt, kihelyezett táblákkal kampányol a szűrővizsgálatok fontossága mellett.