Galéria

8 híres színész, akik kifejezetten sokszor házasodtak meg

Forrás: A Star Wars és az Indiana Jones-filmek főszereplője a 80-as évek óta rengeteg női szívet elrabolt már, de azért az övét is megdobogtatták néhányan. A színész élete során eddig háromszor volt házas, és kétszer vált el. Legelső feleségét, Mary Marquardtot még az iskolai évek alatt ismerte meg, és gyorsan egybekeltek; két gyermekük született, mielőtt 1979-ben elváltak. Épp a válásának véglegesítésekor találkozott Melissa Mathison forgatókönyvíróval, és 18 éven át alkottak egy párt. 2004-ben döntöttek végül a válás mellett, ami a Forbes szerint az egyik legdrágább sztárválás volt. 2010-ben aztán ismét oltár elé vonult Harrison Ford, és feleségül vette a nála 22 évvel fiatalabb Calista Flockhartot, akinek kisfiát is örökbefogadta. Azóta is együtt vannak!
Forrás: Tom Cruise házasságairól sokat írtak a lapok, legalábbis második és harmadik nejéről. Arról kevesebbet beszélnek, hogy 1987-ben a színész feleségül vette Mimi Rogers színésznőt még 24 évesen, egy visszafogott New York-i esküvőn. Ezt sokáig titok övezte, még a színész menedzsere sem tudta, amit persze Tom nem bánt, mert kapcsolataiban nagyon törekedett megőrizni a privát szférát. 1990-ben viszont mégis elváltak, és sosem derült ki, hogy miért. Ezután nem sokkal Tom beleszeretett Nicole Kidmanbe, és még ebben az évben egybekeltek. 11 évig voltak együtt, két gyermeket fogadtak örökbe, majd végül mégis különváltak útjaik. Ezután érkezett meg az életébe Katie Holmes, akivel 2006 és 2012 között alkottak egy párt. A válásukat mai napig sok titok övezi.
Forrás: A színész jó párszor mondta már ki az igent, de ezen házasságok között voltak kifejezetten rövid életűek is. Legelőször Patricia Arquette színésznőt vette feleségül 1995-ben, és hat éven át voltak házasok, mire a válás mellett döntöttek. Nem sokáig gyászolta kapcsolatukat, hiszen 1 évvel később már el is vette Lisa Marie Presleyt, akivel viszont két évet töltöttek együtt. A színész később egy interjúban elmondta, hogy sajnálja, hogy sokszor elsiette az esküvőket, és azt is, hogy elsiette a válásokat, de Lisával annyira erős személyiségek voltak, hogy sosem sikerült volna dűlőre jutniuk. Még ugyanebben az évben ismerte meg Alice Kimet, akit két hónap után eljegyzett, majd még ugyabban az évben el is vett. Hiába a gyors tempó, ez a házasság 12 évig tartott, és közös gyermekük is született. Legutóbbi házassága már nem volt ilyen szerencsés. A színész négy nappal az igen után már el is vált Erika Koik-től, akivel még közös fotójuk sem igazán készült.
Forrás: A Csupasz pisztoly sztárja, a vígjátékok királya 10 évvel ezelőtt hunyt el, de élete során biztosan nem unatkozott! A karrierje mellett a szerelemre is jutott ideje, ráadásul négyszer volt házas, és háromszor vált el. Legelőször még 1950-ben vette feleségül Monica Boyar énekesnőt, akivel hat évig tartott házassága. Rá két évre talált rá a szerelem Alisane Ullman személyében, akivel 15 évig voltak együtt, és két gyermekük is született, majd 1981-ben Brooks Oliverrel volt egy rövidebb, két éves házassága. Ezt követően hosszú ideig nem vonult oltár elé, de amikor megismerte Barbaree Earlt, 2001-ben mégis ismét így döntött. Feleségével élete utolsó éveit Fort Lauderdale-ben töltötte.
Forrás: Jennifer Lopez exférje, gyermekei édesapja nem egyszer választotta már a házasságot! Legelőször még 2000-ben házasodott meg (előtte is volt már vőlegény, de az oltárig nem jutott, első barátnőjétől pedig gyermeke is született), méghozzá a Miss Universe egyik nyertesével, Dayanara Torresszel. Két gyermekük született, de a házasságuk elég nehézkes volt: 2002-ben különváltak egymástól, majd nem sokkal később ismét egymásra találtak, és megerősítették fogadalmukat. Azonban 2003-ban újra szakítottak, és ez már végleges volt. Anthony nem sokáig szomorkodott, hiszen 2004-ben a gyönyörű Jennifer Lopezzel kelt egybe, akitől szintén született két gyermeke, és 7 évig alkottak egy párt. Végül 2014-ben a férfi ismét megházasodott, a modell Shannon De Limával, aki 2017-ben vált el tőle.
Forrás: A népszerű színész életében a karrier mellett a szerelem is nagy szerepet kapott, és ötször is az oltár elé vonult. Legelőször még 22 éves korában döntött így, amikor beleszeretett a fodrászként dolgozó Debrába, ám a házasságuk a 7. évnél véget ért. 2 évvel később a színész ismét megházasodott, Melanie Hill színésznő elrabolta szívét, és két gyermekük született. Azonban a 7. év az ő esetükben is túl rázós volt, mert ekkor döntöttek úgy, hogy nem szeretnék folytatni kapcsolatukat. A 90-es évek végén Sean Bean egy drámasorozatban kezdett dolgozni, a forgatásokon pedig beleszeretett Abigail Cruttenden színésznőbe, akit rögtön azután el is vett, hogy a válását hivatalossá tették. Azonban itt még a 7 évet sem várták ki, ugyanis alig 3 évvel később szakítottak. És ekkor jött képbe a színész negyedik felesége, Georgina Sutcliffe, akinél azért várni akart egy kicsit az esküvővel. Egészen 8 évet! És mégis ez lett a legrövidebb házassága, hiszen két évvel az esküvő után már beadták a válókeresetet. De Sean Bean így sem vesztette el hitét a szerelemben. Ezért amikor megismerte Ashley Moore-t, és érezte, hogy ő az Igazi, nem akarta kihagyni a lagzit. 3 éve házasok, és bár eleinte furcsán nézték őket a 26 év korkülönbség miatt, mindketten nagyon boldogok együtt.
Forrás: A Vissza a jövőbe sztárja elég elfoglalt volt, már ami a szerelmi életét illeti. Legelőször 1959-ben házasodott meg Catherine Boyddal, akitől 12 év után vált el, de még hosszú évekkel később is pereskedtek egymással. Másodszor 1974-ben vonult oltár elé Kay Tornborg színésznővel, 14 éves házasságuk után viszont nem sokáig várt az újabb esküvővel. Viszont Carol Ann Vanekkel alig 3 évet töltöttek együtt. És még ez sem vette el a kedvét, mert 1 évvel később, 1992-ben elvette Jane Walker Wood forgatókönyvírót, és 13 évig éltek házasságban. Noha úgy tervezte, többé már nem esküszik meg senkivel, amikor megismerte Lisa Loiaconót, mégis meggondolta magát: 2016-ban lett ismét férj a színészből!
Forrás: Leghíresebb exe Angelina Jolie volt, de Billy nem csak őt vette feleségül! Sőt, valójában Angelina csak az ötödik volt. Legelőször ugyanis még 1978-ban vonult oltár elé Melissa deBin-Parish-sal, akitől megszületett első gyermeke, de csak két évet töltöttek együtt házaspárként, és azóta nem is állnak szóba egymással. Második nejét 1986-ban vette el, de itt is csak két évet bírtak együtt. Ugyanígy járt Cynda Williams előadóval is, akit 1990-ben vett el, és 1992-ben már adták is be a válókeresetet. Amikor 1993-ben megházasodott a playboy modell Pietra Dawn Cherniakkal, már "duplázott", mert ez a házassága négy évig tartott, ám a modell azért akart elválni, mert elmondása szerint bántalmazta őt férje. Angelina Jolie-val való kapcsolatáról rengeteget beszéltek akkoriban, hiszen 2 hónap után összeházasodtak, és a 20 éves korkülönbség miatt nem jósoltak nekik hosszú jövőt. 3 évig tartott ez a házasság, de azóta is jó barátságban vannak. Hatodik, és remélhetőleg utolsó felesége Connie Angland lett, akivel valójában már 17 éve vannak együtt, de csak 6 éve házasodtak össze. A színész egyébként korábban Laura Dernnel is jegyben járt, de vele az esküvőig nem jutott el!