Galéria

7 oldal, ami segít az otthoni edzésben

Forrás: Ha azok közé tartozol, akik nem szeretik hallgatni az edző magyarázatát, Pamela Reif YouTube csatornája neked való! Pamela videóiban egyszerű erősítő gyakorlatokat láthatunk, amiket csak le kell másolni. Az edzéseihez nincs szükség semmilyen felszerelésre, külön videói vannak a kezdők és a haladók számára. Ha csak egy rövid edzés fér bele a napunkba az se baj Pamela legtöbb videója 10-20 perces.
Forrás: Ha mindig el akartál menni egy Rubint Réka Alakreform órára, de sosem vetted rá magad, most itt a lehetőség! Réka a facebook oldalán tart élőben online órákat, ha pedig nem jó az időpont YouTubeon nézheted vissza a korábbi videóit.

 

 


Forrás: A Yoga with Adriene az egyik legnépszerűbb jógás YouTube csatorna. Adriene videói közt mindenki megtalálja azt, ami neki kell. Vannak videói kezdőknek, máskor erősítő, nyújtó vagy épp egyensúlyozó gyakorlatokat mutat be. Adriene nagyon érthetően magyaráz és plusz pont, hogy néhány videójában az aranyos kutyáival is találkozhatunk. Adriene csatornáján van egy 30 napos jóga proggram is, ami jól jöhet azoknak, akik napi rendszerességgel szeretnének mozogni valamit.
Forrás:

A Jóga Életmód YouTube csatornán magyar nyelvű videókból tanulhatunk meg jógázni. Eszti mindig nagyon jól magyarázza el a gyakorlatokat a videóiban. A jóga mellett pedig egészséges receptekkel és inspiráló gondolatokkal is feldobja az unalmas hétköznapokat. 

 


Forrás: A FitOn az egyik legjobb ingyenes edzős app. Beállíthatod a testsúlyod és a magasságod, azt, hogy mi a célod az edzéssel és milyen mozgásformákat szeretsz, a program pedig összerak neked egy személyes edzéstervet. Az alkalmazáson belül rengeteg ingyenes videó van és még felszerelés sem kell hozzá. Ha pedig nem érzed magad elég motiváltnak, az app figyelmeztetni is tud, hogy eljött az ideje az edzésnek!
Forrás: Kovács Ramóna az egyik legnépszerűbb magyar YouTube edző. Rengeteg különféle videója van, most pedig külön „Karantéringet” kezdett el. Ramónának baba-mama videói is vannak, ami jól jöhet az újdonsült anyukáknak.

 


Forrás: Dana Landgren Instagramra tölt fel minden nap rövid videókat és hozzátartozó leírásokat. A videói mindig tematikusak, bizonyos testrészekkel foglalkoznak. Dana követői között egy szuper közösség alakult ki, akik egymást motiválják a mindennapos edzésre.