Galéria

Brad Pitt legrosszabb és legjobb filmjei

Forrás:

A Ha eljön Joe Black című filmet vagy nagyon imádja valaki, vagy képtelen végignézni. A film fő témája a halál és a szerelem, amit persze az örökkévalóságig lehetne boncolgatni. A kritikusok szerint a téma ugyan érdekes, a három órás film ennek ellenére szimplán unalmas lett és ezen Brad Pitt játéka sem segített.

 

 


Forrás:

A Trójára sokan csak a meztelen felsőtestek és a forró ágyjelenetek miatt emlékeznek. Pedig a filmben Brad Pitt igazán nagyot alakít a hős Achillesként. Nem tudjuk, hogy a színészi játék vagy Pitt fizikuma vonzotta a nézőket, de a Trója sikeres lett.

 

 


Forrás:

 

A mexikói annyira nem sikerült jól Brad Pittnek, hogy nélküle Julie Roberts biztosan érdekesebb filmet tudott volna összehozni. A színésznek egy kisstílű bűnöző bőrébe kellett volna bújnia, de egyszerűen nem volt hiteles az alakítása. Lehet, hogy nem foglalkozott eleget a karakterével vagy csak túl távol állt tőle ez a szerep, de nem tudtuk elhinni, hogy Brad Pitt tényleg Jerry Welbach lenne.

 

 


Forrás:
Az 1994-es Interjú a vámpírral az egyik első igazán sikeres vámpírmozi volt. Olyan sztárok mellett, mint Tom Cruise, Antonio Banderas és Kirsten Dunst, Brad Pitt is szerepet kapott a filmben. Ekkor a színész még nem volt világszinten ismert, viszont a film után mindenki Brad Pitt alakításáról és tehetségéről beszélt.

 

 

 


Forrás:

A Mr. és Mrs. Smith izgalmas kémfilm, nemcsak izgalmas, hanem vicces és romantikus is egyben. Mégsem emiatt emlékszünk a mozira. Brad Pitt és Angelina Jolie játszotta a főszereplő kémházaspárt és ennek megfelelően izzott köztük a levegő. Csakhogy a film forgatása idején Brad Pitt még Jennifer Annistonnal volt együtt. A kémfilm véget vetett Hollywood egyik legkedveltebb kapcsolatának és berobbantotta Brangelinát a köztudatba.

 

 

 


Forrás: Sokak szerint Quentin Tarantino legújabb filmjét is Brad Pitt mentette meg. A filmet többen kritizálták és a rendező gyengébb filmjei közé sorolják, de Pitt alakításába senki nem tudott belekötni.
Forrás:

Brad Pitt játéka a Coen fivérek filmjében sokak szerint a színész leggyengébb alakítása. A szórakozott személyi edző, Chad karaktere egyszerűen nem lett elég hiteles és kizökkenti a nézőt a film sajátos hangulatából. A mozi úgy sem lett igazán sikeres, hogy Brad Pitt mellett olyan nagy színészek játszottak benne, mint George Clooney vagy Tilda Swinton.

 

 

 


Forrás:

Bár nem Brad Pitt volt a Blöff főszereplője, a filmre mégis miatta emlékeznek sokan. Ahogyan a bokszoló Mickey O’Nealt alakítja, abból teljesen új arcát ismerhettük meg a sármos színésznek.

 

 

 


Forrás:

A Hét év Tibetben egy gyönyörű történetet mutat be, viszont sokszor vontatott és unalmas. Brad Pitt alakítja a főszereplőt Heinrich Harrert, egy német férfit, aki a második háború után hét évre Tibetben ragad. A filmet igaz történet alapján készítették, ezért sokat vártak tőle. Viszont Heinrich karakterét nem sikerült Pittnek megragadnia.

 

 

 


Forrás:

A 12 majom sztorija a sok időutazás miatt elsőre érthetetlen és furcsa. Ha nem lett volna Brad Pitt elképesztő alakítása a filmben, lehet, hogy senki nem figyel fel a mozira. A színész zseniálisan játszotta el a bolond Jeffreyt, a szerepért Golden Globe-díjat is kapott.