Galéria

8 emlékezetes cameo, amire nem is számítottunk

Forrás:

Az Éjszaka a múzeumban harmadik részében Hugh Jackman is vállalt egy kis cameót, amiben saját magát játszotta. A sztori szerint épp egy színdarabot adtak elő, a valódi Lancelot pedig megjelent, hogy magával vigye szerelmét, ám ezt a színész (és partnere) sem annyira tolerálta.


Forrás: Amikor először nézted a filmet, talán fel sem tűnt, hogy Matt Damon és Luke Hemsworth is játszottak benne. Miután megérkezik Thor Asgardba, kénytelen azzal szembesülni, hogy totális felfordulás van, és apja (aki igazából Loki, apja alakjában) épp egy színdarabot néz az életükről. Az őket alakító színészek voltak Matt Damonék!
Forrás: Michael Jackson annyira imádta a Sötét zsaruk első részét, hogy miután megnézte a filmet, nagyon rápörgött a témára, és kérte, hogy a folytatásban találjanak ki neki egy kisebb szerepet. Álma teljesült, ugyanis ő alakítja azt az ügynököt, akit Will Smithék felhívnak egy kérdés miatt.
Forrás:

A 90-es évek végén, valamint a 2000-es évek elején Sabrina, a tiniboszorkány annyira népszerű volt, hogy még Britney Spears is szerepelni akart benne. A 4. évad első részében tűnt fel, hogy saját filmjét, az Őrjítő szerelmet reklámozza, karaktere pedig Sabrinától tanult meg pár tánclépést. Egyébként cserébe Melissa Joan Hart is szerepelt az énekesnő egyik klipjében.


Forrás:

Csak rövid időre tűnt fel a film második részében Justin Bieber, de az elég emlékezetes volt! Az énekes saját magát alakította, és az sem zavarta, hogy paródia áldozata lett: a sztori szerint egy csapat bringással vette fel a küzdelmet, sikertelenül, de erről azért még lőtt egy szelfit.


Forrás:

Johnny Depp az eredeti 21 Jump Street filmben is szerepelt, ezért amikor kiderült, hogy modernebb változatban jön a folytatás, őt is berántották egy kisebb szerepre. Egy beépített ügynököt alakított, akinek keresztbe tettek a fiúk, és bár csak pár percig volt képernyőn, emlékezetes maradt ez a jelenet!


Forrás:

A Deadpool ugyanabban az univerzumban játszik, mint az X-Men, de a karakterekkel nem találkozunk benne. Ez nem egyszer poén tárgya Ryan Reynoldsnál, de amikor épp arról beszél, hogy hol van mindenki, és miért üres minden szoba, a háta mögött láthatjuk a legújabb X-Men csapatot, így például Evan Peterst és James McAvoyt.


Forrás:

Úgy tűnik, a Deadpoolban többen is szívesen vállaltak szerepet. Brad Pittnek körülbelül 20 másodperc jutott, de annyira szívesen elvállalta a láthatatlan ember szerepét, hogy nem kért érte mást, csak egy kávét. Imádtuk!