Galéria

Inspirálódj Palvin Barbi lenyűgöző sminkjeiből

Forrás: A füstös szem bármikor bevethető, elbűvölő külsőt eredményez. Barbi is gyakran választja ezt a sminket. El lehet készíteni hangsúlyosabban és visszafogottabban is, a döntés a Tied.
Forrás: Nagyon király ez a szemhangsúlyos smink, melyhez Barbi a fekete tusvonal és ezüst szemhéjpúder kombót választotta. Az ajak természetes hatású, halvány rózsaszínben pompázik.
Forrás: Barbi ajkait málna színű rúzzsal hangsúlyozta, mely igazán szívdöglesztő külsőt varázsol. Mivel az ajkakon van a hangsúly, így a szem visszafogott, fekete ceruzával kap egy vékony keretet.
Forrás: A natúr színek természetes hatást, bájosan elragadó külsőt eredményeznek. A szemre és a szájra is bézs-világos barna árnyalat került. A pillák hangsúlyosak, fekete spirállal többször át vannak húzva.
Forrás: A végzet asszonya külsőt még mindig a piros rúzzsal lehet leginkább elérni. Barbi jól tudja, a matt piros rúzshoz makulátlan bőr dukál és csak egy vékony fekete tusvonal is elég ahhoz, hogy az eredmény bombasztikus legyen.