Galéria

Milyen körömforma illik hozzád?

Forrás:

Ez a természetes hatású körömforma kifejezetten ajánlott azok számára, akik praktikus okból – például mert kontaktlencsét hordanak -, szeretik röviden tartani a körmeiket, és persze azoknak, akinek eleve inkább kerek, nem pedig hosszúkás a körmük.


Forrás: Előnyös azok számára, akiknek keskeny a körömágyuk, vagy alapból kerek a körömformájuk, de szeretnék egy picit hosszabban tartani azt.
Forrás:

Annyiban tér el a kerek formától, hogy ennek csúcsosabb a vége. Éppen ezért hajlamosabb a törésre, így ezt csak azok számára ajánljuk, akiknek erős a körmük, vagy azoknak, akik gél- vagy akrilfesték megerősítést tetetnek rá. Ellenben nagyon jól áll azoknak, akiknek nem túl hosszúak az ujjai, mert ez a körömforma optikailag nyújtja azokat.


Forrás: Szerkezetileg nagyon hasonlít a mandula alakhoz. A legfontosabb különbség az, hogy az élek tovább görbülnek, és egy éles pontban végződnek. Vagyis ahogy a mandula formánál, itt is nagyon fontos, hogy csak akkor vállald be, ha erős a körmöd, vagy van rajta egy-két plusz réteg megerősítés, és nem veszed túlságosan igénybe, tudniillik nem túl praktikus viselet. A mandulaformához hasonlóan, ezt is azoknak ajánlják, akiknek nem túl hosszúak az ujjai.
Forrás:

Ez egy nagyon népszerű forma, mivel a klasszikus francia manikűr ezen mutat a legjobban. Azok számára, akiknek kicsi, keskeny a körömágya, de szeretik viszonylag rövided tartani a körmeiket ez lehet a befutó forma.


Forrás:

A kerekített kockaforma sokkal praktikusabb a sima kockánál, hiszen nem akad bele semmibe, így könnyebb viselni. Rövid verzióban mutat a legjobban, ami a vékony ujjakkal rendelkezők számára kifejezetten ajánlott.


Forrás:

Amilyen abszurd a neve, annyira mutatós ez a forma. Ha szereted, ha hosszú a körmöd, és divatos a megjelenésed, ezt a formát imádni fogod, ahogy sok sztár is odáig van érte. Kylie Jenner például óriási rajongója a koporsóformának.


Forrás:

Merilyn Monroe néven is szokták emlegetni, mert annyira vadító. Egy egy alapból hegyes körömforma, aminek a végét lereszelik, ettől pont ügy néz ki, mint egy balettcipő. Azok számára kifejezetten ajánlott, akiknek tetszik a koporsó forma, de nem szeretik az éles körmöket.