Galéria

Így élnek most a Harry Potter szereplői

Forrás:

Azaz Dudley Dursley. A 33 éves Harry a mai napig aktívan dolgozik a szakmában, ám a hollywoodi blockbusterek helyett inkább a színházat, és a kisebb, kreatív produkciókat választotta, 2020-ban például Tom Holland-al és Robert Pattinson-al játszott a Mindig az ördöggel című filmben, aminek Jake Gyllenhaal volt az egyik producere. A színész egyébként nagyon lefogyott a Harry Potter óta, sokan fel sem ismerik, hogy ő volt az undok Dudley.

Neked például feltűnt ő a Vezércsel című Netflix sorozatban?


Forrás: Azaz Draco Malfoy. Tom a mai napig aktívan tartja a kapcsolatot a Harry Potter filmek sztártriójával, Daniel Radcliffe-fel, Rupert Grint-tel, és Emma Watsonnal. Sőt, Emmával már többször össze hozták őket a lapok, ám ők mindig leszögezik, hogy csak barátok. Tom egyébként most is színészkedik, de zenei karrierjét is építi, igaz, még egyikkel sem robbantott nagyot.
Forrás: Azaz Viktor Krum. Bár Stan nem futott be fényes karriert, mégis minden női Harry Potter rajongó élesen emlékszik a Durmstrangosok kicsit morcos, de annál szexibb fogójára. Mi annak idején nagyon reménykedtünk abban, hogy feltűnik a Trónok harcában, mint Khal Drogo utódja, de sajnos ez nem következett be, ám Stan fő tevékenysége most is izmainak tökéletesítése. Valaki figyeljen már fel rá!
Forrás: Azaz Luna Lovegood. A színésznő több filmben is feltűnt a Harry Potter óta, de üzletasszonyként mégis sokkal kiemelkedőbbnek bizonyult. Igazi környezetharcos vegán, és van egy saját márkája, a Kinder Beauty Box.
Forrás: Azaz Gregory Monstro, akit ma már többet látni a ringben, mint a vásznon. Josh öt év dzsúdzsucu után lépett be az MMA világába, közben pedig családos ember vált belőle.
Forrás: Azaz Ginny Weasley. Jaj, a kis Ginny ma már nem kislány, sőt, komoly üzletasszony. Bonnie a Harry Potter után több filmben is szerepelt, ám végül rájött, hogy jobban érdekli a háttérmunka és az irányítás, így saját céget alapított, és ma már forgatókönyvírással, rendezéssel, és produceri munkákkal foglalkozik.
Forrás: Azaz Neville Longbottom. Még mindig nehéz elhinni, hogy milyen jó pasi lett Matthew-ból, pedig így van. A sztár egyébként még mindig színészkedik kisebb-nagyobb sikerekkel, de a magánélete álomszerűen alakul. Matthew még 2018-ban házasodott meg, felesége pedig egy igazán gyönyörű lány, Angela Jones.
Forrás: Azaz Seamus Finnigan. Bár külsőre nem sokat változott, ám Devon élete nagy fordulatot vett a Harry Potter óta. Ma már mindenei a lovai, és a velük való versenyzés, illetve hamarosan egy nagy vágya is teljesült: apa lett!