Galéria

6 csillagjegypáros, akik egymásnak vannak teremtve

Forrás:

Mindkét jegy alapvetően nagyon erős szexuális kisugárzással bír, így könnyedén otthonosan érezhetik magukat egymás karjaiba zárva. A Halak higgadtsága és mérhetetlen szeretet iránti vágya tökéletes társra talál a szenvedélyes és intenzív érzelmek megélő Skorpióval. A hálószobában olyan párost alkotnak, mint gyakorlatilag semelyik másik jegy.


Forrás:

Az örök hiú Oroszlánok és a szenvedélyükről híres Kosok azt gondolhatnánk, hogy a „két dudás nem fér meg egy csárdában” szerint kioltják egymás energiáját, azonban ez nem így van. Tökéletes párost alkotnak, még ha néha-néha kissé soknak is tűnnek mások szemében.


Forrás:

A Mérleg figyelmét szinte rögtön felkelti a Vízöntő magabiztossága és ügyessége. Míg előbbi jegy szülötteinek nagyon nagy igényük van a rendszeres érintésre, a babusgatásra, addig a Vízöntő épp ezt tudja nyújtani. Egymás mellett nem csupán a vágyott érzékenységet, de a biztonságot is megtapasztalhatják.


Forrás:

Mind a két csillagjegy szülöttei biztonságra és védelemre vágynak, amit tökéletesen megteremtenek egymás számára. Mivel bíznak egymásban, nem kérdés számukra, hogy át merjék-e adni magukat önfeledten a testi örömöknek. A köztük lévő fékezhetetlen vágy pedig olyan erős köteléket szül, amit semmi sem szakíthat szét.


Forrás:

Két rendkívül intelligens csillagjegyről van szó, akiknek nagyon fontos, hogy időnként vérre menő csatát vívjanak egy-egy értelmiségi témában. Már az első beszélgetés alkalmával érzik, hogy olyanok egymással, akár a mágnesek. Az Ikrek spontaneitása tökéletesen kiegészíti a Nyilas játékos oldalát.


Forrás:

Az érzelmes Rák jegy szülötteinek különösen fontos, hogy az ágyban jó párost alakítsanak. Noha a félénk Rák jegyűeket eleinte kissé megrémisztheti a Skorpió erős szexuális energiája, ha utóbbi nem ront ajtóstól a házba, akkor egymás mellett megtalálhatják azt, amit mindig is kerestek.