Galéria

10 izgalmas film, ami októberben érkezik az HBO GO-ra

Forrás:

Uma egy magányos szigeten, Paradise Hillsen találja magát, ahová gazdag családok küldik lányaikat, hogy tökéletes nőt neveljenek belőlük. Az intézményt egy rejtélyes grófnő vezeti, miközben a lányok speciális képzésen vesznek részt, hogy pótolja a testi és érzelmi hiányosságaikat. Uma és Chloe hamarosan barátságot kötnek egy mexikói popsztárral, és rájönnek, hogy a szépség mögött bűnös titkok lappangnak.

HBO GO premier: október 2.


Forrás: Az Ozark színésznője, Julia Garner egy igazán izgalmas filmben tért vissza, ami a Rotten Tomatoes oldalon is 92%-os értékelést kapott. Jane frissen diplomázott, feltörekvő producer, aki megtalálta álmai munkáját egy szórakoztatóipari mogul mellett. Napjai egy darabig épp abból állnak, mint más asszisztenseké: kávéfőzés, ebédrendelés, utazásszervezés. Ahogy viszont végzi a napi rutinját, egyre gyakoribb alanya lesz a zaklatásoknak, ami alattomosan hálózza be mindennapjait. A visszaélések halmozódnak, ezért Jane úgy dönt, hogy kiáll a nyilvánosság elé.

HBO GO premier: október 25.
Forrás: Sarah tehetséges tudós és űrhajós, akit kiválasztanak egy egyéves küldetésre a Nemzetközi Űrállomáson. A nő nehéz helyzetbe kerül, hiszen döntést kell hoznia karrierje és családja között; egyrészről valóra válthatja gyerekkori álmát, másrészt viszont magára kell hagynia erre az időre 7 éves lányát. Ahogy közeledik a misszió, ráadásul egyre nagyobb kihívásokkal szembesül. A film főszerepét Eva Green alakítja!

HBO GO premier: október 10.
Forrás:

27 évvel azután, hogy a Vesztesek Klubjának tagjai legyőzték a gonosz bohócot, a fiatalok új életet kezdtek. Amikor viszont Derryben ismét feltűnik a gyilkos kísértet, és megint sorra tűnnek el a gyerekek, úgy döntenek, hogy visszatérnek szülővárosukba. Azonban nem olyan egyszerű visszajönni oda, ahol legnagyobb rémálmukkal találják szembe magukat.

HBO GO premier: október 25.


Forrás:

Kristen Stewart horrorfilmjét is láthatod hamarosan az HBO GO-n! Norah és társai 11 ezer méter mélyen, a Mariana-árok sötétségében dolgoznak egy kutatóbázison. Amikor a vízalatti földrengésben megsérül bázisuk, próbálják ugyan menteni a helyzetet, de ez lehetetlennek bizonyul. A kapitány vezetésével rájönnek, hogy a menekülés egyetlen módja az, ha megpróbálnak átgyalogolni a korábban használt szomszédos létesítményhez, de a mélységben valójában nincsenek egyedül...

HBO GO premier: október 18.


Forrás: Mr. Roarke egy verseny győzteseit látja vendégül trópusi szigetén, ahol azt ígéri, hogy valóra váltja a résztvevők legtitkosabb álmait. A vendégek sokszínű karakterekből állnak össze: Gwen egy lánykérést szeretne más irányba terelni, Brax és tesója fürdőruhás lányok társaságára vágynak, míg Patrick halott apjával rendezné dolgait. Hamarosan viszont a fantáziálásokból valódi rémálom alakul ki, és muszáj megoldaniuk a sziget rejtélyét, ha életben akarnak maradni!

HBO GO premier: október 18.
Forrás: Fred Rogers népszerű televíziós műsorvezető, aki ikonikus kardigánjában már 30 éve csinálja bábos-zenés műsorát, és generációk sorát szórakoztatta történeteivel. Egyik nap jelentkezik nála egy újságíró, hogy portrét készítsen róla: a férfiról tudni kell, hogy magánéletét mindig is beárnyékolta apjával való rossz kapcsolata. Amikor megérkezik a stúdióba, hogy interjút készítsen, a Freddel való beszélgetés hatására az egész életét átértékeli.

HBO GO premier: október 3.
Forrás:

A film, ami tavaly meghódította a mozikat, most már az HBO GO-ra is megérkezik! A történet a March-család életét mutatja be, akik nehéz helyzetbe kerülnek a polgárháború idején, hiszen az apa a csatamezőn harcol, miközben felesége és négy lánya férfi nélkül próbál boldogulni ebben a világban. A négy lány nem hajlandó elfogadni azt, hogy milyen szerepet szán nekik a társadalom, hiszen tele vannak álmokkal és vágyakkal, amit nem akarnak feláldozni ennek oltárán!

HBO GO premier: október 11.


Forrás:

Oláh Judit dokumentumfilmje óriási hatással lesz rád, az biztos! Az 1990-es évek végén sok magyar fiatal vágyott arra, hogy a nyarat táborban tölthessék, hiszen egy képzeletbeli országba, Epipóba utazhattak el a szocializmus utolsó napjainak valóságából. A táborvezető bűvkörébe vonta a gyerekeket, akikre a szerepjátékban titkos nyelv, mágia és varázslat várt. Ám a játékokat megalázás és zaklatás árnyékolta be. A rendező 25 év után találkozott egykori társaival, hogy megértsék Epipo zárt, sötét titkokkal teli világát.

HBO GO premier: október 1.


Forrás: Buck, a kutya élete teljesen megváltozik, amikor elrabolják kaliforniai otthonából, és az alaszkai vadonban találja magát. Szánhúzókutyaként kellene helyt állnia, postai küldeményeket szállít társaival, méghozzá az 1890-es évek aranylázának idején. Amikor viszont találkozik a magányos kalandorral, Johnnal, Buck élete ismét nagy fordulatot vesz!

HBO GO premier: október 4.