Galéria

Budapest 6 legjobb teaháza, ahova elmenekülhetsz feltöltődni

Forrás: Itt van minden, amire csak szükséged lehet, akár kezdő, akár haladó teázó vagy. A kóstolások mellett tanfolyamokat is szoktak szervezni, illetve felszereléseket szerezhetünk be, ha otthon is kipróbálnánk a rituálészerű teázást.

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy utca 52.
flyingbirdteahouse.hu
Forrás: Igazán kellemes, otthonos légkör fogad, ha belépünk a Vörös oroszlánba. A szálas teák nagy választékával várnak bennünket, és mi órákig képesek vagyunk elüldögélni a gőzölgő csészék felett.

Cím: 1066 Budapest, Jókai tér 8.
vorosoroszlanteahaz.hu
Forrás: Ez az elbűvölő kis hely a belváros közepén található, egy ház belső udvarában bújtatva el a nyugalom szigetét. Akár online is rendelhetünk kínálatukból, de helyben is végigkóstolhatjuk a széles választékot.

CÍM: 1056 Budapest, Váci utca 65.
1000tea.hu
Forrás: Egy igazán otthonos kuckó a Bródy Sándor utcában, amelynek bizonyos részeire úgy kell bemásznod vagy felmásznod. Persze azért vannak asztalok is, és nagyon kedves személyzet. Teát itt is vásárolhatsz a kínálatból, nyugodtan bízd magad az ott dolgozókra!

CÍM: 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13.
siriusteahaz.hu
Forrás: Aki inkább az angol teázás élményére vágyna, mindenképpen látogasson el a BigBenbe. Természetesen itt is óriási a kínálat, amiből kiválaszthatod a kedvencedet ottani vagy elvilre, otthoni fogyasztásra.

CÍM: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 10.
shop.bigbenteahaz.hu
Forrás: Megkapó környezetben szeretnék a kínai tulajdonosok mindenkivel megosztani a teázás különleges élményét és ezáltal átadni kultúrájuk egy csodálatos darabkáját.

CÍM: 1055 Bp, Bihari János utca 17.
level-teahaz.hu