Galéria

8 karácsonyi film 2019-ből, ami rögtön hangulatba hoz

Forrás: Már a mozikban is látható Emilia Clarke új filmje, amit a Wham! slágere, a Last Christmas ihletett. A sztori Kate-ről szól, aki egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik, és az élete romokban hever. Fogalma sincs, mihez kezdjen a továbbiakban, amikor betoppan az ajtón Tom, egy jóképű idegen. De túl szép, hogy minden igaz legyen, és egyszerűen semmi sem úgy jön össze nekik, ahogy szeretnék. A film egyébként meglepően fordulatos!
Forrás: Télapót már jól ismerjük, sőt, néha egy-egy filmben még a feleségével is találkozhattunk. Na de a lánya már sokkal ritkábban kapja meg a reflektorfényt! Anna Kendrick új filmjében ez most másképp lesz: ő alakítja a Mikulás lányát, amikor pedig apja úgy dönt, hogy visszavonul, a családi bizniszt fiára, Nickre hagyja. Ő persze nem bírja a nagy nyomást, így megszökik az Északi-sarkról, egyenesen az emberek közé. Noelle-re hárul a feladat, hogy visszahozza testvérét. A filmben rajta kívül még Bill Hader is szerepel!
Forrás: A Hallmark karácsonyi filmjeiért emberek milliói rajonganak, ezért évről évre megpróbálnak még többel előállni. Idén pedig a PLL színésznője, Torrey DeVitto (ő alakította Spencer nővérét), és Chad Michael Murray játszanak együtt. A sztori szerint egy fiatal nő öt olyan embernek küld karácsonyi képeslapot, akik jelentős hatással voltak az életére: a nagynénjének, egy popsztárnak, a tesójának, egy zenetanárnak és a legjobb barátjának. És közben nem is sejti, kinek lesz ő igazán nagy hatással az életére...
Forrás: Vanessa Hudgensnek nagyon bejöttek a karácsonyi filmek, hiszen a tavalyi után idén még egyben szerepet vállalt. A Netflixes filmben ezúttal egy középkori lovag kapja a főszerepet, aki valamilyen csoda folytán napjainkban találja magát. Ekkor ismeri meg a fiatal tanárnőt, és egy különleges kalandra vállalkoznak együtt. Naná, hogy egymásba szeretnek!
Forrás: Dennis Quaid és Ashley Tisdale sitcomszerű karácsonyi filmje sok vicces pillanatot ígér. Nem kell semmi extrára készülni, csak egy jópofa családi filmre: adott egy édesapa, akinek legfiatalabb lánya beállít az ünnepekre, újdonsült barátjával. Persze az apuka nem viseli túl jól az új vendég érkezését, arról nem is beszélve, hogy közben ezer és egy problémával találja szemben magát.
Forrás: December 19-től kerül mozikba egy tündéri családi film, amit gyerekekkel is érdemes megnézni. A film főszereplője Elise, egy nagyon kedves nyolcéves kislány, aki egyik reggel különös érzésre ébred. Mintha ez a nap más lenne, mint a többi, de senki sem érti körülötte, miről beszél. Egyedül indul útnak, hogy kiderítse, mi állhat a háttérben, és mitől olyan különleges ez a dátum. Útja során felfedezi a karácsony varázslatos hangulatát, és most rajta a sor: vajon sikerül neki megmutatni a falunak, miféle csodáról van szó?
Forrás: December 19-től még egy karácsonyi film kerül a mozikba! Katrine és férje, Mads vacsorára várják a családot, akik teljesen eltérő emberekből állnak össze. A nő szülei elváltak, testvérének gyermeke kezelhetetlenül hiperaktív, ráadásul az utolsó pillanatban a rehabról kiengedett nővér is csatlakozik a társasághoz. Különböző emberek, eltérő problémákkal, egészen őrült konfliktusokat hoznak felszínre!
Forrás: Ahogy azt már mi is megírtuk, a Netflix egyik kedvenc karácsonyi filmjének idén már a harmadik része is jön! Amber és szerelme, a herceg ezúttal családalapítás elé néznek, de sajnos nem sokáig nyílik lehetőségük békésen élvezni az időszakot. Ugyanis egy 600 éve kötött békeszerződés megsemmisülni látszik, amikor egy fontos ereklyének lába kél.