Galéria

A 90-es évek legnépszerűbb sorozatai

Forrás: Az 1992-től 1999-ig vetített sorozat óriási sikernek örvendett, amelynek helyszíne egy hollywood-i apartmanház volt és az ott lakók szerelmi életét és gonoszságait mutatta be.
Forrás: A sorozat 10 évadon keresztül boldogította a nézőket, amely néhány gimis barát felnőtté válásáról, szerelmi viszályairól, botrányairól és mindennapjairól szólt.
Forrás: A tökéletes külsejű életmentők mindennapjait bemutató sorozat éveken át az egyik legnépszerűbb széria volt. Majdnem 8 évet élt meg a 90-es években.
Forrás: Igaz, hogy a sorozat a 70-es évek végén indult, de 1991-ben lett vége. Így már az Y-generáció gyermekeit is a képernyő elé ültette.
Forrás: 1998-ban készült sorozat 102 részt élt meg, de már az első résszel a képernyők elé ültette a nézőket a jó és a rossz iker harcával.
Forrás: A világ egyik legjobb sorozatának tartott Jóbarátok 10 éven keresztül volt az életünk része. És valljuk be: a mai napig újra és újra megnéznénk minden egyes részt.
Forrás: 1994-től egészen 2009-ig élt a sorozat, amelyben egy kórház mindennapjait követhettük nyomon. Számos díjat és elismerést zsebelhetett be. Többek között négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot.
Forrás: A Jóbarátokhoz hasonlóan ez is óriási kedvenc volt. Története  Capeside-ban játszódik és négy barát köré épül, akiknek életét gimnazista évüktől huszonéves korukig követi nyomon. A széria 6 évadot élt meg és azt hiszem nem hazudok, ha azt mondom, hogy mindannyian sírtunk a végén.